Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 24 oktober 2017

Thomas Williams: Wereld staat in brand, maar Cabal staat steeds meer buiten spel / BY ELLA STER ON 24 OKTOBER 2017 / THOMAS WILLIAMS

Thomas Williams:
Wereld staat in brand, maar Cabal staat steeds meer buiten spel
BY ELLA STER ON 24 OKTOBER 2017 THOMAS WILLIAMS


Hoewel de wereld in brand lijkt te staan, worden er steeds meer maatregelen genomen om de Cabal buiten spel te zetten. Tegelijkertijd nemen de onderdrukkende controlemaatregelen om de NWO-gevangenis te bouwen gestaag toe. Er is een toename van het aantal gebeurtenissen, die ook in heftigheid toenemen. Dit zijn signalen van de oplopende druk, vlak voor de grote doorbraak. Hieronder volgt een korte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 19 oktober 2017 door Thomas Williams.

De audio bevat veel meer informatie dan in de samenvatting wordt weergegeven. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]
De wereld verkeert in staat van oorlog

7:30   De wereld verkeert in een turbulente staat, met conventionele oorlogen, weeroorlogen en psychologische oorlogen, die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden. Daarnaast is er een factie-oorlog (de interne strijd tussen de Illuminati-facties). Deze strijd wordt via de alternatieve media uitgespeeld. Daarom zien we zoveel onthullingen in het nieuws met betrekking tot fraude, corruptie, pedofiliezaken en andere schandalen. Het laat de grote schoonmaak zien. Op deze manier wordt het grote publiek voorbereid op de criminele activiteiten die aan het licht zullen komen.

Aangescherpte controlemaatregelen na aanslag Las Vegas
23:30   Het schietincident in Las Vegas leidt inmiddels tot aangescherpte veiligheidsmaatregelen. Precies zoals Thomas heeft voorspeld. Men wil nu scanners bij grote evenementen neerzetten. Er worden miljoenen uitgegeven aan allerlei veiligheidsmaatregelen zoals beveiligingscamera’s. Opmerkelijk is dat terroristen nooit op camera worden vastgelegd. “Grappig hè, hoe dit werkt?”