Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 16 oktober 2017

SAUL: Jullie Hebben Allemaal Een Zeer Belangrijk Goddelijk Doel En Jullie Kunnen Niet Falen Dat Te Bereiken. / 14 oktober 2017 / door John Smallman


SAUL:
Jullie Hebben Allemaal Een Zeer Belangrijk Goddelijk Doel En Jullie Kunnen Niet Falen Dat Te Bereiken.
14 oktober 2017 / door John Smallman

Terwijl jullie verwachtingsvol en met vertrouwen wachten op de Grote Ontwaking van de mensheid, blijf jullie Licht hoog houden en blijf krachtig vasthouden aan jullie intentie om alleen liefdevol te zijn, wat er zich ook voordoet. Dit doen is inderdaad zeer krachtig, omdat je intentie gecombineerd met soortgelijke intenties die door anderen worden vastgehouden, resulteert in een enorme verhoging van intensiteit van het Liefdesveld, waarin de mensheid stevig wordt vastgehouden, zelfs als men ervoor kiest in de illusie in slaap te blijven. Het is het Licht en de Liefde van jullie, de Lichtdragers en Lichtwerkers, die gestaag en constant in het bewustzijn van de mensen sijpelen, die hen in de richting duwt van hun moment van ontwaking.

Jullie hebben allemaal ervaren in het energieveld van iemand te zijn die echt liefdevol is, en genoten van het gevoel van warmte en acceptatie die het bood. Nou, jullie zijn elk "een dergelijk iemand" wanneer jullie ervoor kiezen om bewust liefhebbend te zijn  wat er zich ook voordoet. Wees dus bewust van elke dag als jullie door jullie dagelijkse activiteiten gaan, omdat jullie geïncarneerd zijn om dit te doen, omdat het is wat in jullie contracten staat om te doen en omdat jullie er erg goed in zijn.


God vertrouwt erop dat jullie de mensheid naar zijn moment van ontwaking brengen, niet in je eentje natuurlijk, want je hebt onbeperkte ondersteuning - wanneer je erom vraagt. Jullie zijn echter in de voorhoede, omdat het ontwakingsproces zich zeer doelbewust voorwaarts beweegt en jullie leiderschap en leiding zijn essentiële aspecten van dit heilige proces. Een ieder van jullie die dit lezen en resoneren met deze en soortgelijk gekanaliseerde berichten herkennen en erkennen de spirituele rijken, maar de overgrote meerderheid van de mensheid kiest om onbewust te blijven, zelfs van de mogelijkheid dat ze een spiritueel aard hebben, laat staan dat het meer echt kan zijn dan de fysieke wereld waarmee ze zo volledig betrokken zijn.

De fysieke wereld lijkt heel erg echt voor iedereen die erin zitten, hoe spiritueel zij ook mogen zijn ontwikkeld, maar zij die zich ervan bewust zijn dat hun spirituele pad hun hoofddoel is - lichtdragers en lichtwerkers - zijn veel beter in staat om te gaan met de dingen die zich voordoen voor iedereen op Aarde op dit moment in zijn evolutionaire reis. Het is daarom van essentieel belang dat jullie dagelijks jullie meditatie doen, contemplatie, bidden, zang of voor welke spirituele praktijk je hebt gekozen om te doen. Spendeer geen tijd aan het zoeken naar het "juiste pad", omdat er geen verkeerde paden zijn, hou vast aan wat jij hebt gekozen om te gebruiken en laat het groeien en ontwikkelen door jouw dagelijkse beoefening. Het is de consistentie van het doel dat telt, niet het bijzondere pad dat je hebt gekozen om te volgen. Weet dat welk pad je ook kiest, altijd in overeenstemming is met de goddelijke wil, want dat is jouw intentie. Het feit dat je weinig lijkt te krijgen als geen enkele feedback dit bevestigt, is dit niet van belang.

Herinner jullie er tenminste dagelijks, en indien mogelijk elk uur van de dag, dat een ieder van jullie een perfect kind van God is, oneindig geliefd en volledig aanvaardbaar in elk moment. Laat het bewustzijn hiervan toe binnenin jullie op te wellen, omdat het je inderdaad zal troosten, en door het voelen van haar comfortabele warmte, zullen jullie weten dat jullie inderdaad volledig ondersteund worden in elk moment van je eeuwige bestaan. Er is geen manier waarop jullie niet zouden kunnen zijn omdat jullie altijd, en zonder onderbreking, Eén met Vader / Moeder / God, de Goddelijke Bron zijn dat alles is dat bestaat.

Het lijkt vaak dat je alleen bent, verlaten, maar dat is de aard van de illusie, het is door zijn aard, die absoluut onwerkelijk, verdelend en afscheidend is. Maar jullie zijn nooit alleen, want alleen zijn is onmogelijk wanneer allen Eén zijn. Laat jullie niet misleiden, laat jullie eigen kleine egos niet toe om je op en andere manier te overtuigen, ze zijn afhankelijk van jullie afgescheidenheid voor hun overleving. Wanneer jullie jezelf toestaan om bewust te worden van jullie staat van eeuwige eenheid, hoewel jullie het niet sterk voelen, kiezen jullie ervoor om jullie ego opnieuw te integreren met jullie hogere zelven en dus met de Ene. Er is slechts de Ene, en jullie ego's zijn slechts kleine, angstige aspecten van je Zelf die een nachtmerrie hebben, en ze zullen ontwaken in vreugde, waar iedereen hun sublieme en eeuwige bestaan heeft.

Jullie ego's zijn een noodzakelijk onderdeel van het mens zijn, ze kunnen verzorgend zijn voor jullie lichamen en jullie herinneren aan lichamelijke activiteiten die jullie lichamen nodig hebben, zoals eten en slapen, om ze fit, goed en gezond te houden, zolang als jullie ervoor kiezen ze te bewonen. Hoewel het vaak voor jullie lijkt dat voor het grootste deel alleen fysieke lichamen worstelen om te overleven in een vijandige omgeving, waar een onoplettend moment jullie je leven kan kosten, ben je veel meer dan dat jullie je misschien kunnen voorstellen, en jullie zijn echt volledig betrokken te allen tijde in het doen en zijn het Zelf waarvoor jullie gecreëerd werden om te zijn.

Weggezonken in de mist van de illusie, zoals jullie zijn, is het in principe onmogelijk om te zien en te begrijpen wat voor prachtige wezens jullie echt zijn. Het hele punt is om dit voor jullie te verbergen, en het lijkt dit heel goed te doen. Het was niet bedoeld om te duren, en het zal niet onwerkelijk zijn, maar terwijl het voor jullie echt lijkt, moeten jullie je spirituele kant blijven ontwikkelen, dat wil zeggen, jullie huiswaarts pad volgen tot ontwaking en Werkelijkheid. En omdat jullie meer bewust zijn van dit dan zoveel anderen, de last ligt op jullie om jullie spirituele oefeningen te onderhouden en te versterken, om zodoende allen te helpen ontwaken, zoals jullie vrijwillig hebt belooft te doen voorafgaand aan het incarneren.

Jullie hebben allemaal een zeer belangrijk goddelijk doel en jullie kunnen niet falen dat te bereiken. Jullie kunnen je voortgang vertragen doordat jullie er geen aandacht aan  besteden of plichtmatig waren toen jullie ervoor kozen te incarneren. Wij sturen jullie steeds boodschappen door middel van verschillende opwindende en inspirerende kanalen om jullie te helpen bij jullie taak te blijven. En in het algemeen doen jullie dit heel goed, aangezien onze herinneringen en aanmoediging jullie aansporen, door jullie eraan te herinneren dat jullie onoverwinnelijk zijn omdat jullie de perfecte en goddelijke kinderen van God zijn.

Dus, bied ik jullie nog een herinnering aan: "Jullie zijn goddelijke wezens, Eén met de Bron, permanent en oneindig ondersteund, en jullie kunnen niet falen te ontwaken omdat het jouw wil is en God's wil dat jullie dat doen."

Met heel veel liefde, Saul.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.com