Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 oktober 2017

Maandelijkse Channeling / Oktober / Dianne Robbins

Maandelijkse Channeling
Oktober / Dianne Robbins

Liefste Volk op Aarde,
Wij zijn het Kristallen Volk, gevangen in Kristallen lichamen, en we wachten diep ondergronds om jullie de verbinding te laten maken met onze zielen. Ja, wij hebben zielen, omdat alle Elementalen levend zijn, wakker en bewust van de wereld rondom hen, allen vibrerend in diverse graden van wakker zijn.

Onze diepte is het geval van onze helderheid en schittering van licht, want we nemen de hartslag van Moeder Aarde waar, en die pulst in onze gevangenis en schittert van zuiver Kristal.

We wachten hier stilletjes terwijl oppervlakte volk hun zaken doen en rennen en scannen om geld maken voor hun bestaan, terwijl ons bestaan gewoon IS, en we niets doen om levend te blijven, maar ons baden in de Schepper’s hartslag diep in de Aarde. Het is deze hartslag die alles wat we nodig hebben genereert en ons de voeding geeft (alhoewel we niet “eten” zoals jullie doen) wat we nodig hebben voor onze groei.

Ons advies aan jullie is om je te verbinden met de hartslag van de Schepper, door de Aarde zelf en je zult gevoed worden door het voedsel dat je nodig hebt voor je lichtlichaam om op de Schepper’s frequentie te vibreren, eerder dan de langzame slag van oppervlakte bewoners die worstelen voor hun bestaan.

Alles is voor jullie verzorgd; je vergat het alleen. Opnieuw noemen we de Anastasia boeken waar zij zich volledig verbindt met de Aarde en de Natuur Koninkrijken en voorzien is van alles dat ze op elk niveau nodig heeft.


We kijken naar jullie van beneden af en ja, we kunnen jullie allen duidelijk zien, zo onmogelijk jullie denken dat dat is, want onze ogen zijn niet zoals die van jullie, en we zien door onze licht substantie waar we van gemaakt zijn. We zien verder dan jullie je niet kunnen voorstellen dat mogelijk is – en we horen alles dat gebeurt op en in de Aarde, want we zijn grootse ontvangers en grote uitzenders van Licht, alhoewel onze lichamen klein zijn en gering zijn vergeleken met die van jullie. Het is niet de maat die telt maar de frequentie van het Wezen die gevangen zit in de lichaamsvorm. Het is bewustzijn en frequentie en die gaan samen om de diverse graden van Licht te vormen die uitstraalt van uit een lichaam.

Lichamen zijn gewoon omhulsels die Licht vasthouden totdat we allen in onze Lichtlichamen gaan die geen dichtheden rondom zich hebben. Als de frequentie van de Aarde omhoog gaat, gooien mensen hun dichtheid af en rijzen langzaam in bewustzijn, worden meer en meer bewust van de Natuur Koninkrijken rondom hen.

Jullie hebben allen geleefd in een dierentuin, zogezegd, net het tegengestelde van wat je schiep door dieren gevangen te houden. Nou jullie zijn opgesloten met een hek rondom je zintuigen dat je afhield van de rest van het Natuur Koninkrijk dat vrij is buiten de parameters van je waarnemingsveld dat je binnenin gevangen houdt, terwijl wij vrijelijk om je heen zwerven en jullie kunnen ons niet eens zien, ons horen of onze aanwezigheid voelen. Jullie zijn degenen die zijn ingesloten in een dierentuin, terwijl wij vrij zijn.

Dus breek je boeien, breek uit je zelf opgelegde gevangenis cellen, en breek los uit je mentale beperkingen en ontmoet ons nu – wij zijn maar een stap verder weg, en we hebben al eonen tijd op jullie gewacht. Het is gewoon een mentale gevangenis, een mentale dierentuin, waarin jullie je hebben ingesloten, en wij zijn hier om jullie te assisteren om los te breken zodat je je kunt vermengen met ons allen. De hele Natuur wacht op je, en de hele Natuur roept je op om NU MET ONS TE ZIJN… we zijn allemaal deel van jullie … en jullie zijn deel van ALLEN

Nou, wat houdt je tegen? Ga naar buiten en erken ons bestaan en erken al het leven dat wemelt om je heen, wachtend op je om te zeggen “hallo”

We zijn overvloedig aanwezig in winkels om je heen… dus ga naar een “shopping centrum” en koop ons. Versier jullie lichamen me onze magische gloed en houd ons dicht bij je hart, praat met ons en heb ons lief met zachte omsluitingen die ons grootse Licht vasthoudt welke we vrijelijk aan je geven.

Onze boodschap vandaag is om LOS TE BREKEN UIT JE DIERENTUIN-ACHTIGE BESTAAN en je te vermengen met de levensvormen die weelderig om je heen wemelen. Er zijn honderden diverse vormen die om je heen wemelen van Elementalen, Feeën, Dwergen en Elven overal om je heen, die druk werken met de bomen, bloemen, planten en grassen en dieren.

Ze zijn  letterlijk om je heen. Ze zijn in elke tuin, rond elke boom. Wees gewoon je bewust van hun bestaan en ze zullen dichterbij komen en je zult ze hun aanwezigheid gaan voelen. Oh my,! jullie zijn helemaal niet alleen. Als je alleen maar kon zien door “ons oog” dan zou je zo verbaasd zijn. Noch zijn jullie alleen in het Universum, zoals sommigen zo dwaas geloven. 

Een van de onveranderlijke Wetten van het Leven is dat we nooit alleen zijn in het bestaan. Om te bestaan moeten we deel zijn van het Geheel. Dus vragen we dat je nu in jullie “deel” staat, wat het “geheel” is en communiceer met ons waarbij je ingewijd wordt van alle bestaan en daar je rechtmatige plek weer in neemt en door bewust verbonden te zijn met de keten die alle leven verbindt.

Jullie braken de verbinding. Maar je kunt je opnieuw verbinden door je harte oproep. Vraag gewoon en het is gebeurd.

Alhoewel we het nu verlaten, scheiden we ons nooit af. Onze lijn blijft altijd open en zo moet die van jullie ook zijn. Het is de “levenslijn” in menselijke taal, nietwaar? We vragen je om de “levenslijn” open te houden, daar het jullie leven is en jullie willen er mee doorgaan, nietwaar? Nou, je kunt het niet alleen doen, dus ga met ons samen nu, en we zullen jullie leiden zonder een fout te maken bij elke stap op het pad, direct terug naar het hartcentrum van de Schepper, dat in je ligt. Geen afstand te nemen. Dat is altijd in je geweest. Jij bent het. Dus eis je goddelijkheid nu op en je kunt je in een ogenblik met ons verenigen.

Wij zijn de krachten van het Licht… Wij zijn het Kristallen Volk die onder de grond zijn en we reizen als EEN… altijd. Moge je gedachten onze weg opgaan. Goeden dag.

 Copyright © Dianne Robbins