Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 19 oktober 2017

Live Kryon Channeling: Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen.1 /25 januari 2014 /Lee Carroll / Geplaatst: 19 oktober 2017

Live Kryon Channeling:
Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 1
Deze live channeling werd gehouden in Edmonton, Canada.
25 januari 2014 /Lee Carroll
Geplaatst: 19 oktober 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er was een tijd in het proces van channeling waarin mijn partner niet in die mate werd betrokken als tegenwoordig. Het nieuwe gezegde is dat hij “opzij stapt” en dit betekent dat hij nog steeds hier is. Het proces van channeling is geen overname en tegen degenen die dit horen of lezen en denken dat dit raar, mysterieus of griezelig, wil ik dit zeggen: De inheemsen van jullie planeet begrepen dit proces en zij deden dit op regelmatige basis. Er waren namen voor en pas toen jullie je “moderne spiritualiteit” kregen, verdwenen deze dingen.

Er zal een tijd komen waarin dit soort communicatie niet meer nodig is. Dingen veranderen, lieve mensen, en de mensheid verandert. De ontwikkeling van de menselijke geest zal uiteindelijk op een plaats komen waar de meeste mensen direct boodschappen zullen ontvangen. Dit zal zijn omdat hun pijnappelklier voor hen wijd open zal staan en zij hebben geen channel-entiteiten nodig met rare namen en ook geen magnetische meesters. Het ontvangen van welwillende, prachtige boodschappen van Thuis zal er voor iedereen zijn. Ik weet wie hier zijn en wat ik jullie nu ga geven is plezierig voor mij.

De ont-mystificatie van de Nieuwe Tijd en het esoterisch geloof komt eraan. Dit komt gewoon omdat dit veel logischer is voor degenen die jullie beter willen leren kennen. De dingen die ik jullie ga vertellen kunnen niet kloppen met hetgeen jullie is verteld en geleerd.