Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 oktober 2017

Liefde is de sleutel tot verbinding. Alleen mag je hem zelf van het slot halen. / 20/10/17 / Luc van Ewijk

Liefde is de sleutel tot verbinding. Alleen mag je hem zelf van het slot halen.
  20/10/17 / Luc van Ewijk


Meer open en toegankelijk, ja dat ben je op vakantie. Maar waarom alleen daar? Dat kan ook als je thuis bent. Of waar je dat zo noemt. 

Want het maakt je gastvrij. Je bent bereikbaar voor mensen. Omdat je liefdevol bent. Want liefde kent geen grenzen Alleen mensen maken ze. 

Meer in de liefde zijn, betekend dat je mensen mag gaan toelaten. Ja ze zijn anders. Maar van binnen willen we allemaal hetzelfde. 

We willen verbonden worden met mensen die ons begrijpen. Dat doen we als eerste als we onszelf bereiken. Weten wat we willen en wat we niet willen.

Maar ook mensen toe te laten. Want mensen ontmoeten kan op elke moment. Dat is ook natuurlijk. Laat vreemde toe want op ten duur zijn het geen vreemde meer. 

Het is makkelijker dan je denkt om mensen te ontmoeten. Wees gastvrij en klaar voor verrassingen. En het universum brengt je daar, waar je naar verlangt. 

Alleen nog wat vertrouwen hebben. En je verlangen omzetten in moed. Wat het ook echt laat gebeuren.