Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 oktober 2017

LICHTMEESTERS BOODSCHAP / 11 Oktober 2017 / Tetsiea Blijham


LICHTMEESTERS BOODSCHAP
11 Oktober 2017 / Tetsiea Blijham

Door je eigen donker, je eigen schaduwkanten zou je kunnen zeggen, op te ruimen, groeit jouw kanaal, word jij zuiverder, een kanaal. Waardoor jij meer verbonden bent, ook met je ziel en ook met de boodschappen en de frequenties.

Het in je kracht gaan staan, is een heel proces. En dat gaat de rest van je leven zijn. 

Des te helderder jij bent, in dat wat jij wel en niet wilt, des te krachtiger jij bent. En des te meer jij ook terugkrijgt. Dat jij krachtig bent en dat jij steeds daardoor helderder krijgt wat je echt wilt.

De komende dagen, zeven dagen, gaan voor jou een uitdaging zijn, in, in je kracht te staan. In plaats van anderen te willen plezieren. Zo kom jij steeds meer in je licht te staan. Omdat je in je kracht komt te staan. 

Jou, je kracht laten zien. Je ondersteunen in je kracht. Er voor je zijn. roep mij aan, roep mij op en ik ben er voor je. 

Dat jij zowel het lichaam bent al het licht bent. Merk ook dat jouw ziel de richting geeft. En dat jouw ziel de leiding mag nemen. 

- Tetsiea


Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html

Straal je Licht uit, zet het neer, manifesteer je op de aarde.