Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 13 oktober 2017

Kryon: Vraag en antwoord 792: Wat gaat er met religies gebeuren? / 13 oktober 2017 / Lee Carroll


792: Wat gaat er met religies gebeuren?
13 oktober 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, wat gaat er met religie gebeuren? Wat gaan wij doen met diverse spirituele doctrines op de planeet, die zo verschillend zijn? Hoe krijgen wij daar ooit overeenstemming in? Verschillende groepen claimen dat zij het enig echte antwoord hebben over het leven en zij zeggen allen dat zij exclusief zijn ten opzichte van de andere religies. Hoe moeten wij daarmee omgaan als wij ooit Vrede op Aarde willen hebben?   

ANTWOORD: Het antwoord op dit probleem is al begonnen. Er is een spiritueel leider in jullie land (VS) die behoorlijk kritiek heeft geleverd op degenen die naar deze planeet zijn gekomen met het zware karmische attribuut van een geslachtsverandering – een geplande uitdaging – en sommigen van jullie weten wat ik bedoel.

In het verleden noemde deze leider deze groep: “Sodomieten!” De leider wierp zich op als tegenstander van iedereen die hier kwam met een “geslachtsprobleem” en hij vertelde zijn volgelingen in het verleden dat deze familieleden door God werden gehaat!