Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 19 oktober 2017

Het flower of live effect / Geplaatst 19 oktober 2017 / door Karsten

Geplaatst 19 oktober 2017 /door Karsten

Het Flower of Life effect kan niet gemakkelijk worden beschreven, je moet het ervaren.

En dit gebeurt niet van het een op het andere moment.

Hoe zouden dingen die al jaren uit balans zijn, plotseling anders kunnen gaan werken. Dit kan voor sommige mensen werken, maar voor de meeste doet het dat niet. Maar dat is niet erg, want het is nooit te laat om te beginnen, en wie niet begint te lopen, bereikt nooit het doel.

In mijn artikel, de betekenis en het effect van de Flower of Life heb ik de Flower van het levenseffect aangeraakt, maar nog niet zo veel als hoe je het kunt gebruiken. Veel mensen gebruiken onderleggers voor hun glazen flessen, of fruitschalen waar de Flower of Life op afgedrukt staat. De vraag is natuurlijk waarom? Ik denk dat veel mensen het zelf niet weten, ze doen het gewoon omdat iemand anders ze vertelde dat het goed is. Maar laten we eens kijken wat er gebeurt. In mijn experiment met de flower of life heb ik al geprobeerd om het precies te weten te komen, omdat ik niet met theorieën tevreden ben, maar alles zelf wil proberen.

Het Flower of Life effect
Het is absoluut duidelijk voor mij dat de structuur van de Flower of Life iets in balans brengt, wat eruit werd getrokken.


In sommige gevallen kan werken met de Flower of Life zeer heftig zijn. Veel mensen melden een plotselinge verandering in hun leven, of dingen die terug aan het licht kwamen die lang verloren leken in het verleden. Maar dit gebeurt als je met de Flower gaat werken. Je moet je er ook van bewust zijn dat alles wat in onbalans is, op het juiste spoor moet worden gezet en dat er altijd bulten op de weg kunnen zijn. Echter, als je deze tijd hebt overleefd en je echt bezighoudt met de Flower of Life, zal het jou heel veel van jouw verloren kennis teruggeven. Vertrouw gewoon op de kracht.

Ga er gewoon voor zitten en schilder de Flower of Life, je zult zeker nog meer van zijn schoonheid leren. Er is zoveel dat je erin kunt ontdekken. En ik wens je veel plezier. Niets is mooier dan jezelf te verzoenen met de Bron, en dat is ook wat de Flower of Life is, de Bron.

Ik hoop dat je mijn artikel 'Flower of Life Effect' leuk vond.

Al het beste voor jou

Karsten

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl