Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 31 oktober 2017

Heavenletter 2817: Welke wonderen zou je fijn vinden? / Geplaatst 31 oktober 2017

Heavenletter 2817:
Welke wonderen zou je fijn vinden?
Brief uit de Hemel
Geplaatst 31 oktober 2017


God zei:

Ik heb een serie blijde gebeurtenissen klaar om aan jou uit te reiken. Deze, wat Ik zal noemen, gebeurtenissen staan op het punt om te gebeuren en je zult er spoedig mee te maken krijgen. Er is niets dat je hoeft te doen om je voor te bereiden behalve het openen van jullie harten en ogen. Ik praat tegen iedereen wanneer Ik dit zeg. Ik ben geen voorraden aan het opslaan van alle schatten die je staan te wachten. Ze zijn zo goed als voltooid en klaar om van de lopende band af te komen. Spreid je schorten wijd open zodat je deze verrukkelijke geschenken van de Hemel opvangt wanneer ze over je uitgestort worden.

Je gaat wonderen zien in diverse soorten en maten. Aan wat voor grenzen je maar hebt vastgehouden, deze wonderen zullen er doorheen breken. Deze wonderen zullen doorbreken, en je hart zal helemaal open springen. Je zult werkelijk beginnen te beseffen wat een grootmoedige liefde er in je hart is, en je zult werkelijk gaan weten wat er mee te doen.

Dit is een grote stap voor je, want je staat op de drempel van Grootsheid. Dit is waar we op zaten te wachten. Jullie harten zijn nu open genoeg om deze zegeningen in je schorten en harten op te vangen.


Er is niets op Aarde dat niet een wonder is. Misschien heb je dat nu wel geraden. De wonderen die snel naar je toekomen hebben de schittering waar je zo verlangend naar uit keek. Het zijn sprankelende wonderen. Het zijn wonderen die je zullen laten lachen en glimlachen en alles zullen doen vergeten behalve de wonderbaarlijkheid van leven, en je zult blij zijn. Je zult wel zo blij zijn dat Ik bijna niet kan wachten.

Misschien raak je de weg kwijt, of je komt erachter dat je steeds al op de juiste koers lag. Wat er ook gebeurt, grote mogelijkheden zullen voor je opdoemen. Je zult een aantal keuzes moeten maken, maar die zul je prettig vinden. Het zal lijken op de keuze tussen chocoladetruffels en kersenbonbons. Wat Ik bedoel is dat het voor jou zal zijn alsof je een keuze maakt uit twee favorieten. Het zal zijn alsof je moet kiezen uit 2 paar nieuwe schoenen - welk gracieus paar zul je aandoen?

Het zal zijn alsof je een keuze maakt tussen twee vakantieplaatsen, die je beide geweldig vindt. Of het kan het kiezen tussen twee bestemmingen zijn, waar je beide nooit eerder naar toe bent gereisd. Wat kan het je eigenlijk schelen? Je zult gewoon verrukkelijke keuzes te maken hebben en het kan gewoon niet mis gaan.

Wat voor wonderen wil je? Wat is zo heerlijk en geweldig dat je er machtig sterk naar verlangt? Wat zou jou erg zeer gelukkig maken ? Voel deze geweldige vreugdes op je af komen stormen. Er zal nog veel meer zijn. Niettemin, denk maar aan degene die je beperkte voorstellingsvermogen nu kan bedenken. Dan zul je je tijd goed gebruiken.

O geliefden, laat jullie harten ontroerd worden door de vreugde die jullie toegeworpen zal worden.

Blijf zeker er naar raden waar Ik het over zou kunnen hebben. Welke wonderen uit het werkelijke leven zou je willen zien? Stel het je voor, stel het je voor en je gissingen zullen niet eens in de buurt komen van de dimensie van de zegeningen die Ik over jullie uit ga storten. Wat kunnen dit voor zegeningen zijn? En hoe kan dat gebeuren?

Ze kunnen zijn als een welkome regenbui in een woestijn waar je je handen als kommetjes ophoudt om de regen op te vangen en op te drinken, op te drinken.

Deze wonderen kunnen gebeuren omdat de wereld zich als een bloem openvouwt, opengaand en zo volledig opengaand dat al de zonneschijn binnen kan komen en elk plekje aanraakt, daar geraakt waar zonneschijn nog nooit eerder geweest is. Wie zal niet gelukkig zijn met het zien van zo'n blijdschap?

De tijd komt eraan dat niets je ongelukkig kan maken. Hoe voelt dat?

vertaald door: ancoterpstra