Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 27 oktober 2017

Heavenletter 2758: Je Bent op Zoek naar een Schat / Geplaatst 27 oktober 2017

Je Bent op Zoek naar een Schat
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 oktober 2017


God zei:

Herinner je Mijn belofte om zegeningen over jou uit te storten. Wanneer het regent, herinner je dan deze plechtige gelofte die Ik jou gaf. Wanneer de zon schijnt, herinner je dan Mijn eed aan jou. Laat alles voor jou een herinnering hieraan zijn. Denk aan Mij. Herinner je Mij en de zegeningen die Ik onvermijdelijk over jou uitstort. Weet dit. Weet dit meer dan welk ander iets ook.

Heb vertrouwen in Mij, geliefden. Heb vertrouwen. Ik reik naar de sterren voor jou, en Ik geef ze je één voor één aan. Ik doe de Maan voor jou draaien. De Zon laat Ik met het topje van Mijn vinger bewegen. Ik heb alles voor jou geschapen. Ik heb alles prachtig voor jou geschapen. En Ik schiep jou ook als prachtig.

Het gras maakt de grond zacht voor jou. Bloemen bloeien voor jouw geluk. Bomen staan mooi rechtop voor jou, om je eraan te herinneren dat jij ook mooi rechtop hoort te staan. Bomen geven je schaduw, en in de herfst vallen de bladeren eraf zodat je de stralen van de zon op kunt vangen. Mijn geliefde dieren geven je liefde en vertier. Er is een overvloed aan schatten waar je maar heen kijkt.


Dit alles is voor jou gemaakt. Denk je soms dat Ik je niet nog meer juweeltjes van het Universum kan aanbieden? Denk je soms dat Ik niet meer kan bedenken om voor jou te maken, voor jouw plezier in het leven? Ik kan dat. Ik kan alles bedenken. Ik denk aan jou en aan datgene dat Ik kan doen om je beter van dienst te zijn. Zul je nu eens beginnen met denken dat Ik elke dag klaar sta om jou te overstelpen met grote en kleine zegeningen? Dit is onontkoombaar zo. Ik denk aan niets anders. Ik denk in ieder geval niet aan al die dingen waar jullie aan denken, geliefden! Ik heb het veel te druk om Mijn aandacht te geven aan datgene dat jou niet dient noch het Universum. Ik ben hier om te dienen, en dus dien Ik. Dit is wat Ik doe. Ik ben hier echt niet om jou in de weg te zitten.

Keer je gedachten naar de gunsten die Ik je verleen. Ik weet wel dat je meer wilt, en Ik ben ook vastbesloten om je meer te geven. Het gaat er niet om dat je je hand ophoudt. Het gaat er om dat je hart open is om te ontvangen. Kies er voor om zelfs niet één van de schatten te missen die Ik voor je uitstal. Zelfs niet één.

Je bent niet op een speurtocht. Het is meer zo dat je de bossen in gaat om bosbessen te plukken. Natuurlijk neem je een emmertje mee. Je bent er helemaal klaar voor om bosbessen te plukken. Je bent er door bezield. Daar is niet zoveel voor nodig --- het verlangen, de intentie, en dan daar heen gaan, op zoek gaan en een emmertje meenemen.
In het geval van Mijn geschenken aan jou, draag je in plaats van je emmertje, je hart met je mee. Je grijpt vooruit op de schatten die Ik voor je opgestapeld heb in je hart. Dat is de plek waar je ze neerlegt. Je verlangens kwamen oorspronkelijk ook uit je hart, en ze keren terug naar je hart.

Je bent soms langs schatten heen gelopen die voor jou waren neergezet. Je liep er aan voorbij omdat je er niet naar keek. Op bepaalde momenten struikelde je haast over sommige schatten die voor jou bestemd waren. En nog zag je ze niet, zo druk had je het met iets anders. Neem je hart stralend met je mee waar je ook maar heen gaat, zo dat je het open kunt stellen om onvoorstelbare schatten mee te nemen die voor je uitgestrooid zijn. Wanneer sommige schatten overvloedig zijn, dan is dat alleen maar goed. Wanneer Ik je eenmaal een schat zend en jij herkent die, dan is die voor jou. Geliefden, Ik heb schatten voor jullie in petto. Wees nu ten eerste gereed om ze te zien, wees ten tweede gereed om ze te ontvangen en wees tenslotte gereed om er van weg te geven. Maar natuurlijk is het zo, dat wanneer je een schat ziet dat je die aanvaardt. Aanvaard de schatten die Ik voor jullie opstapel zoals een metselaar overduidelijk met stenen bouwt.

vertaald door: ancoterpstra