Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 26 oktober 2017

Heavenletter 2724: De Oceaan in Lopen / Geplaatst 26 oktober 2017

De Oceaan in Lopen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 26 oktober 2017


God zei:

Misschien denk je dat het leven in stappen gaat, en dat je je moet herinneren wat er in een bepaalde Heavenletter stond, en dat je Mijn woorden moet volgen alsof het instructies zijn. Terwijl je Heavenletters leest, gaan Mijn gedachten je DNA binnen; beter gezegd, Mijn gedachten zijn al in je DNA, en Mijn Woorden brengen de herinnering op gang. Jouw DNA is altijd snel aan het draaien. Jouw DNA is als een Post - it briefje, dat jou eraan herinnert dat je niet hoeft te herinneren. Herinneren is vasthouden, en het is de bedoeling dat je juist loslaat. Je hoeft je niet te herinneren wat Ik zei. Ik zal het voor jou onthouden.

Je bent geschapen naar Mijn gelijkenis. Ik heb geen lichaam behalve dan via jou. Ik schiep jou vanuit Mijn hart en ziel, en bestendigde jou in een fysiek lichaam dat een indruk van Mij geeft, een beeld van Mij. De Waarheid over jou kan niet worden bezoedeld, toch kan het fysieke DNA van jou wel bezoedeld raken, maar dat hoeft niet. Buig je over naar Mijn woorden, en je fysieke DNA, dat spiritueler is dan je je kunt voorstellen, herstelt zichzelf naar zijn oorspronkelijke formatie. Zo raak je de afwijkingen kwijt.


Er is niets mis met je DNA behalve dan dat gedachten en misvattingen het verwrongen hebben. Iedere gedachte die je hebt wordt in je DNA gedrukt en in het DNA van anderen. En de gedachten van je voorouders en de gedachten in de huidige wereld worden aan je doorgegeven. Maar dat doet er niet toe. Nu is het aan jou om verantwoordelijkheid te nemen voor je DNA en voor al degenen die je zullen volgen. Er is geen deeltje van de wereld - verleden, heden, of toekomst - waar je geen invloed op hebt. Je wordt sterker en zwakker, al naar gelang de aard en weerklank van je hart.

Je kunt ziekte en oorlog en alles dat je niet wilt hebben, verwijderen van het oppervlak van de Aarde. Een ziekte die een individu heeft is misschien wel de ziekte van iemand anders, en toch vond het weerklank bij dat individu en hij maakte het zich eigen.

Toen Christus in menselijke vorm op Aarde rondliep, gaf hij de liefde in zijn hart weer, en op deze wijze genas hij. De weerkaatsing van zijn DNA, zogezegd, weerkaatste het DNA van anderen. Zijn kracht was zo groot dat hij niemands trilling weerkaatste behalve die van Mij die geheel bewaard was gebleven in zijn hart en weerspiegeld in zijn DNA. Hij had niets anders te doen dan op Aarde rond te lopen en het Wezen te zijn dat Hij was.

Alles wordt automatisch uitgezonden en ontvangen. Op dat niveau kan er geen verkeerde voorstelling van zaken zijn. Waar je ook maar bent, afgezien van hoe goed je jezelf oppervlakkig gezien misschien vertegenwoordigt, onthult je bewustzijn zich.
Je kunt je DNA herstellen in haar juiste toestand, niet door inspanning, maar door bewustzijn. En wat is bewustzijn anders dan verantwoordelijkheid nemen voor het hele Universum ? Jullie hebben het Universum gemaakt, geliefden.

Voordat je door schuldgevoel bevangen wordt, bedenk dat wat je moet doen, is de vermomming van het verleden weggooien, en dat is schuldgevoel. Je doop zal zijn dat je het verleden achter je laat en eruit wegloopt naar je Ware Zelf zonder enige banden. Schuldgevoel is niet wat jij wordt. Liefde is wat jij wordt.

En wanneer je niet altijd de liefde in je hart kunt vinden, blijf dan weg van wat minder is dan liefde. Hoewel gedachten misschien komen, hoeven woorden dat nog niet te doen. Je bent verantwoordelijk voor je gedachten en je woorden. Leg haastige woorden het zwijgen op. En wanneer je boze gedachten hebt, neem dan een duik in de oceaan van Mijn liefde.
Kom terug naar Mij, geliefden. Kom terug naar Mij. Leg Mijn liefde voor jou en jouw liefde voor Mij vast in je hart. Voel het. Het zal naar je DNA gecommuniceerd worden.

Wat Ik voorstel is dat je oprijst vanuit de kleine wereld waar je in geleefd hebt en dat je je ware plek als een leider van de mensheid inneemt. Zelf wanneer je in een ziekenhuisbed bent, kun je nog een leider van de mensheid zijn. Zelfs wanneer je in een gevangenis bent kun je dat. Zelfs wanneer je de leider van een land bent, kun je dat. Je kunt zijn wat je maar kiest te zijn. Ik stel voor dat je een keuze maakt, en zo zal het zijn, helemaal vanuit het beeld van jezelf, het verleden voorbij, en jij die de Oceaan in loopt.

vertaald door: ancoterpstra