Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 22 oktober 2017

Heavenletter 2665: Je Bent Afkomstig van de Sterren / Geplaatst 22 oktober 2017

Heavenletter 2665:
Je Bent Afkomstig van de Sterren
Brief uit de Hemel
Geplaatst 22 oktober 2017

God zei:

Je allermooiste droom staat op het punt van uitkomen. Ik heb het niet over je oppervlakkige dromen. Ik heb het over de diep liggende dromen in je ziel. Misschien weten jullie niet eens wat je werkelijke dromen zijn, zozeer zijn jullie ondergedompeld in de materiële wereld, en toch weet je misschien wel dat er iets ongelofelijk prachtigs onderweg is naar jou, en je zult het weten wanneer je het ziet. Kijk er een beetje laconiek naar uit. Zit er niet aan vast. Weet gewoon dat je het zult hebben. Je zult het hebben zoals de dag de zon heeft en de nacht de maan en de sterren.

Mijn dromen voor jou worden vervuld. De tijd is gekomen. Al Mijn verlangens gaan zich manifesteren. Ik moest op jou wachten, weet je. Ik kon je niet gewoon maar beladen met Mijn dromen. Ze moesten ook de jouwe zijn. Zelfs wanneer je je niet bewust gewaar bent van je diepste dromen, dan heb je die toch.


We zouden deze dromen jouw bestemming kunnen noemen. Jouw begrip van bestemming is niet volledig. Bestemming is meer dan een carrière, en het is ook niet precies hetzelfde als lotsbestemming, niet zoals lotsbestemming in de wereld gezien wordt. Bestemming is meer zoiets als gekozen dromen die vervuld worden. Bestemming is niet iets dat je van buitenaf aangesmeerd wordt. Het heeft met je Innerlijke Wezen te maken. Je bestemming is van jou, door jou gekozen, door jou geformuleerd. Het wordt je niet opgelegd vanaf een ver weg gelegen ster. Je bent een belangrijke deelnemer in je bestemming. Je verlangens zijn de jouwe, en de vervulling van jouw verlangens is ook van jou.

Je hebt je eigen equivalent in de sterren boven je, dus in die zin, kunnen We naar waarheid zeggen dat je bestemming naar jou toekomt vanaf een ster, en toch komt het natuurlijk van de ster van jezelf. Geliefden, jullie zijn sprankelende sterren in het Universum van Mijn Hart. Jullie zijn schitterende lichten die aan en uit lijken te gaan. Jullie komen van de sterren en jullie bestemming is de sterren. Jullie bestemming was voorzegd op het moment dat een geluid voortkwam uit Mijn keel en de Wereld van de Mensen schiep. Jullie werden geboren lang voordat jullie Aarde geboren werd.

O, wat hebben jullie toch een beperkt beeld van jezelf gehad. Wanneer je jezelf wilt zien zoals je bent, dan zul je een zonnebril op moeten zetten. Je zult misschien wel in een spiegel moeten kijken, want anders zou je te duizelig worden. Zoals het nu is, ben je niet duizelig genoeg. Je hebt de neiging om jezelf als gegeven aan te nemen, zonder jezelf er aan te herinneren dat je een schepping van Mij bent ! Jij, die altijd maar weer bewijs verlangt van Mijn bestaan, gaat voorbij aan het meest verbazingwekkende bewijs, en dat zijn jullie zelf, geliefden. Jullie zijn zelf bewijs ervan. En toch zien jullie ogen het niet. Maar daar komt verandering in.

Je zult jezelf en ieder ander Wezen op Aarde gaan zien als de geweldige Scheppingen van God die jullie zijn. Jullie zijn Mijn dromen die uitgekomen zijn. Jullie zijn Mijn Grootste Schepping, levende trillende ademende groeiende Wezens van Licht. Het is daarom des te opmerkelijker dat jullie je grootsheid vergeten zijn, of het ergens weggestopt hebben, er ogenschijnlijk de voorkeur aan gevend dat jullie een soort uilskuiken zijn in plaats van het wonder dat jullie werkelijk zijn. Misschien is dat wel een ongelofelijk wonder, dat jullie je erfenis vergeten en Wiens kind jullie zijn en wat het betekent om een Kind van God te zijn. Ik verzeker je, geliefden, jullie waren niet een gedachte achteraf. Mijn gehele aandacht is steeds op jullie gericht geweest en richt zich nog steeds op jullie, jullie, waardig om Kind van God genoemd te worden en nog maar net begonnen om een glimp op te vangen van de Waarheid van Jezelf.

vertaald door: ancoterpstra