Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 13 oktober 2017

Heavenletter 2490: In de Naam van God / Geplaatst 13 oktober 2017

Heavenletter 2490:
 In de Naam van God
Brief uit de Hemel
Geplaatst 13 oktober 2017

God zei:

Onthoud dat je een engel bent. Je bent Mijn engel. Ik heb jou je vleugels gegeven. Ze bevinden zich in je hart. Het is je hart dat jou licht maakt. Het is je hart dat jou vleugels geeft. Jullie moeten vliegen, geliefden, want de wereld heeft engelen nodig. Respecteer jezelf meer juist op het moment dat je minder over jezelf denkt.

Jezelf analyseren is als leven in het verleden. Het analyseren van jezelf is net zoiets als jezelf in je rug steken. Het verleden zit vol met berispingen. Leef vandaag, en je zult jezelf eer aan doen. Je zult de opgewektheid voelen die Ik je gegeven heb. Je zult de wereld dragen op vleugels van licht.

Het is niet de bedoeling dat je zo ernstig bent. Trek je mondhoeken omhoog, en schep vreugde in het leven op Aarde, dit geschenk dat Ik je gegeven heb.


Heb je niet geleerd om dankjewel te zeggen ? Laat het dankjewel komen vanuit je bezig zijn met het leven. Wees blij met het leven en hoe het zich voor je ogen afspeelt. Het leven is als 's nachts vliegen, geliefden. Het komt aan en vertrekt op hetzelfde moment. Het staat niet stil voor je neus. Je wordt aangemoedigd tot leven. Net zoals je een microwave oven aan zou zetten, zet zo ook je leven aan. Stel je leven in op vandaag. Stel het in op de sleutel die je aanstaat.

Laat je leven vandaag als een lied zijn. Laat haar noten spelen. Zij vergezellen je leven.
Wanneer je op een picnic gaat, kleed je je aan voor een picnic. Je maakt een lunch klaar. Je voelt de opwinding van de picnic. Druk op de knop van picnic vandaag voor je leven. Zelfs als je naar je werk gaat, druk op de knop voor een picnic zodat je plezier zult hebben.

Zelfs als je werkt vandaag, laat dan toch het leven als een dag op het strand zijn vandaag. Voel de gezegende energie van een dag waar je plezier in hebt. Wanneer je maar één dag per maand naar je werk mocht gaan, zou je het misschien meer waarderen. Je zou het dan als het geschenk zien dat het is. Een dag op je werk, een dag op het strand, een picknick, wat voor verschil zit er tussen behalve dat wat jij er van maakt ?

Een dag is onpartijdig. Elke dag biedt jou alles aan. Jij bent het die het weer kiest. Jij berekent het weer. Jij stelt het weer in. Misschien vertrek je met tegenzin naar je werk. Zelfs je houding geeft al aan dat vandaag somber zal zijn. Verander je houding. Verander je intentie. Heb de intentie dat vandaag een geweldige dag is. Deze dag is namelijk de enige dag die je vandaag hebt.

Als je dag een sinaasappel zou zijn, dan zou je alle sap eruit persen.
Wanneer het leven een stuk taart was, dan zou je het opeten. Ik denk niet dat je daar de hele dag over zou lopen nadenken. Je zou er van genieten.

Waarom zou het leven niet zo gemakkelijk als een stuk taart kunnen zijn ? Waarom zou het leven niet een " piece of cake " kunnen zijn ? Moet je nu echt het leven zien als teveel hooi op je vork hebben ? Begin het leven in een ander licht te zien, en je leven zal anders zijn. Omgeef jezelf met de gedachten die je zou willen hebben, en heb ze dan ook.

Stel je voor dat je vandaag op weg gaat naar de plaatselijke jaarmarkt. Wat een dag van schatten waar je naar toegeleefd hebt maar die toch onverwacht zijn, zal het zijn. Je gaat vandaag een geweldige dag hebben. Je hebt de versieringen ervoor al klaar liggen. Je hebt de muziek gepland. Vandaag zal net als een trouwerij zijn, een trouwerij die jou en het leven in volledig partnerschap verbindt. Vandaag kies je het leven als je constante partner, om lief te hebben en te koesteren, en om met allen op Aarde te delen. Je zult je goede humeur delen. Je zult een instelling delen, en het zal aanstekelijk zijn.

Dat is je houding altijd. Verspreid vandaag datgene dat je kiest om te verspreiden, en verspreid het over het land. In de naam van God, maak het leven verrukkelijk.

vertaald door: ancoterpstra