Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 10 oktober 2017

Heavenletter 2376: Als een Nachtelijke Hemel Vol met Sterren / geplaatst 10 oktober 2017

Als een Nachtelijke Hemel Vol met Sterren
Brief uit de Hemel
geplaatst 10 oktober 2017


God zei:

Je vibreert nu naar een hoger bewustzijn. Het was onvermijdelijk, en nu ben je hier, jij die dacht dat je jeop een lang voortslingerend pad bevond dat steeds maar verder reikte in de toekomst. Nu is het hier. Aanvaard deze nieuwe energie bereidwillig. Evalueer het niet. Aanvaard eenvoudigweg dat het van jou is.

Hier heb je op zitten wachten, en nu wil je het analyseren? Aanvaard het gewoon. Zeg dank je wel. Zeg dank je wel tegen jezelf omdat je het aanvaardt.

Jij en de betere wereld waar je naar verlangt hebben hard gelopen om elkaar te ontmoeten. En nu zijn jij en je verlangen tegen elkaar opgelopen, en alles dat je verlangt is bereikt.
Dit is jullie bestemming, geliefden. Deze vibratie is jullie bestemming.

Je bent nu je bestemming aan het leven. Je leven verandert nu zoals je van radiostation verandert. Je hebt nu een helderder ontvangst. Het stelt niets voor. Je draait een nummer. Het stelt echt niets voor. En toch zul je, met deze kleine verandering prachtige nieuwe muziek gaan horen, muziek die je wilde horen, muziek die gehoord wilde worden. Dit is synchroniciteit. Dit is harmonie.


Er gaat meer licht aan in de wereld, en het strijkt ook bij jou neer. Het is alsof Ik een zegen naar je toe blies, en jij ving die op. Ik heb zegeningen over jou uitgeademd. Ik heb je bestempeld tot wat je altijd al was, en nu sta je op. Je zult merken dat je meer rechtop staat, niet door inspanning, hard werken of wilskracht, maar omdat je je volle grootte bereikt. Alles dat je hebt verlangd staat recht voor je neus. Je bent één stap omhoog gegaan, en bent het licht ingestapt dat Ik op jou doe schijnen.

Het was jouw beurt om naar voren te komen. Dat was het altijd al. Nu je deze nieuwe energie hebt, zul je het reflecteren zodat de hele wereld het kan zien. Je bent een reflectie van de Ene Grote Zon. Je bent de reflectie van de Zon Zelf. Wanneer je de zon reflecteert, wat kun je dan anders reflecteren dan de stralende helderheid van de Zon? Werkelijk, er is niets anders dat je zou willen reflecteren.

Net als Columbus, heb je een nieuwe wereld ontdekt. Alleen was die wereld er altijd al. Dus heb je niet een nieuwe wereld ontdekt. Je hebt die alleen maar voor het eerst gezien. Voor het eerst zie je waar je vandaan bent gekomen, je ziet waar je bent, en je ziet waar je heen gaat. Je gaat rechtstreeks naar Mijn hart. Je aanvaardt de zegeningen die Ik al lange tijd gegeven heb, en toch zijn Mijn zegeningen nog even vers als altijd. Er zijn geen conserveermiddelen voor nodig.

Wat is dit voor licht dat je aanvaardt? Het is Mijn liefde, natuurlijk. Tot nu toe heb je een beetje van Mijn licht van liefde aanvaard, en nu ga ik verder om je alles toe te vertrouwen. Dit is Mijn meest essentiële liefde. Ik heb het nooit opgespaard, want Ik kon het niet voor Mezelf houden. Jij zag slechts een klein deel van Mijn liefde,

en dacht per abuis dat dat alles was dat er was. Eigenlijk, laten we dat maar toegeven, dacht je soms dat Ik jou Mijn liefde ontzegd had, alsof Ik het niet echt weggaf en jij bedrogen was.
En nu is je hart verder opengegaan, en nu kan je hart alles aanvaarden dat ervoor bestemd is. Nu is je hart als een spons die alles opzuigt. Toch heeft je hart er geen behoefte aan om samengeknepen te zijn, want je hart is ook als een vuurwerkvoorstelling waar elke seconde wel iets af gaat. Je hart lijkt ook wel op een nachtelijke hemel vol met sterren, die allemaal blinken en schitteren zodat iedereen het kan zien.

vertaald door: ancoterpstra