Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 9 oktober 2017

Heavenletter 2370: Ken Jezelf / Geplaatst 9 oktober 2017

 Ken Jezelf
Brief uit de Hemel
Geplaatst 9 oktober 2017


God zei:

Het is niet zo dat jij mensen onderwijst. Jij onderwijst niet. Jij legt niet uit. Je bent geen instructeur. Je bent een onthuller. Je bent een exponent van kennis en liefde. Je kunt wel praten, maar je bent geen prater, begrijp je dat ?

Je onderwijst onzelfzuchtigheid, niet alleen door onzelfzuchtig te zijn, maar omdat onzelfzuchtig is wat jij bent. Je bent niet jezelf aan het wegcijferen. Je bent vanzelfsprekend. Je onderwijst zorgzaamheid door zorgzaam te zijn, niet als een studietraject, maar omdat, vanaf de plaats waar jij verkeert, zorgzaamheid natuurlijk is, de enige mogelijke manier van zijn. Je zou niet weten hoe je anders zou moeten zijn.

Je wordt een voorbeeld, niet in een poging om een voorbeeld te zijn, maar gewoon door hoe je je door het leven heen beweegt. Waar je over denkt, je visie op de wereld, dat is wat je onthult. Je onthult wie en waar je bent net zoals een kolibrie zichzelf onthult. Die beschrijft zichzelf niet. Die gaat niet in op details. Die is gewoon een kolibrie bezig een kolibrie te zijn. Jij bent een schitterende ziel, en je onthult je schitterende ziel zijn. Iedereen verlangt daar naar, er dichtbij te zijn, het te zijn, en iedereen zal je nastreven, niet als acteurs die je kopiëren, maar als degenen die prachtige levenslessen van jou geleerd hebben door alleen maar naar je te kijken. Je wezen is onweerstaanbaar. Iedereen zal je kennen wanneer ze je zien. Ze herkennen kracht wanneer ze het zien. Ze herkennen ware liefde wanneer ze het zien. Ze weten wat het is om in Mijn aanwezigheid te zijn, want ze zijn daar in wanneer ze jou zien.


Dus, het is niet nodig om te onderwijzen, te instrueren of te oreren. Alles wat iemand hoeft te doen is naar je te kijken. Ze zien je het schip van leven sturen. Ze kijken er naar en leren er van. Jij zwijgt, en toch horen ze het lied dat je zingt. Ze horen Mijn lied door jou heen.

Voor Mij ben je een getuigenis. Jouw Zijn is een getuigenis voor Mij.
Onderricht doet het niet. Jij doet het. Jij onthult Mijn energie. Dat is wat je doet.
Wanneer je piano speelt, ben Ik het die piano speelt door jou heen.
Wanneer je op Aarde wandelt, ben Ik het die door jou heen daar wandelt.
Misschien speel je wel gitaar, maar je bent Mijn gitaar, en ik speel Mijn liedjes door jou heen. Jij bent degene die Mijn lied doet weerklinken.

Je denkt er niet over na om het te doen. Je geeft gewoon weer wat je ingegeven wordt. Ik bespeel jou als het prachtige instrument dat je bent. Ik bespeel je met alles wat Ik ben. Jij laat God op Aarde weerklinken. Ik bespeel je zodat je begint te begrijpen Wie je bent. Ik heb geen andere motieven. Ik wend niets voor. Ik leg al Mijn kaarten op tafel. Jij bent een van Mijn kaarten.

Je bent een getuigenis voor Mij, en nu getuig ik van jou. Ik getuig van jouw schitterende hart. Ik getuig van jouw kracht. Ik getuig van jouw aardse Heiligheid, geen heiligheid omwille van Heiligheid, maar omdat je Heiligheid bent. Je bent geheel en al volmaakt. Je bent Mijn Alles op Aarde. Je bent niet een carbonkopie van Mij, je bent een vertegenwoordiger van Mij. Ik zet je in de schijnwerper van Mijn liefde. Rijs op naar het licht.

Jij hoeft niets anders te doen dan op te rijzen en je rechtmatige plaats in te nemen in de gemeenschap van liefde op Aarde. Je hebt er al voor getekend. Je hoeft niets anders te doen dan te weten Wie Je Bent zodat je jezelf kent. Niet dat je ook maar iets anders aan het doen bent dan in het licht staan waar je al van gemaakt bent en door omgeven bent en, erken nu, voor eens en altijd, dat je Mijn kind op Aarde bent, door Mij gekozen om te laten zien waar Ik inderdaad toe in staat ben. Ik ben in staat tot jou.

vertaald door: ancoterpstra