Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 oktober 2017

Heavenletter 2216: God Kennen / Geplaatst 7 oktober 2017

Heavenletter 2216:
God Kennen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 7 oktober 2017


God zei:

Heilige vaten, door jullie heen stort Ik Mijzelf uit. Jij bent de kruik waar Ik doorheen stroom. Volgestort als je bent, ben je nooit leeg. Oneindig ben Ik, oneindig zijn jullie, en oneindig is Mijn voorraad, en dus ook die van jullie. Er is geen schaarste aan God. Er is geen schaarste aan jou. Overvloed vloeit over. Oneindige overvloed vloeit over. Je bent de kruik die Ik uitschenk, en je bent het kopje waarin Ik de inhoud van de kruik schenk. Je bent Mijn grenzeloze Zelf. Dit is wat je voor jezelf geheim hebt gehouden.

Misschien heb je er wel van gehoord dat je Mijn grenzeloze Zelf bent. Misschien heb je het wel nagezegd. Totdat het besef ervan echter oprijst uit de bron van je eigen hart, heb je het van horen zeggen, en kun je het alleen lippendienst bewijzen. Dit is de betekenis van Ken de Waarheid, want de Waarheid zal je vrij maken. Waarheid in de vorm van telegrafische berichtgeving kan dan waar zijn, toch is het niet jouw Waarheid. Het kwam niet uit jou voort. Je hoorde het met je oren, of je las het met je ogen, en je herhaalde het met je lippen.

Tweedehands waarheid is tweedehands waarheid. Jij kunt over waarheid uit de eerste hand beschikken. Het is de bedoeling dat je over Waarheid uit de eerste hand beschikt. Het is Mijn bedoeling dat je waarheid uit de eerste hand hebt.


Ga naar de bron om te drinken. Water uit de bron in flessen is nog steeds water uit de bron in flessen. Het heeft zijn beperkingen. Er zit een dop op. Het heeft een omtrek, een gewicht en een bepaalde afmeting. Het stroomt niet langer vrijelijk.

Kom naar de bron van Mijn hart om te drinken. Daar stroomt het altijd. Je kunt het best vers en fris water drinken. Het is vers en fris omdat het altijd maar doorstroomt. Mijn liefde wordt altijd maar weer in jou uitgestort. Het regent op je neer. Doe er je voordeel mee. Drink uit Mijn handen. Kom, Ik zal je laten zien hoe je dat doet. Water dat doorgegeven wordt is water dat doorgegeven wordt. Het is beter om iedereen naar de bron te voeren. Laat hen zien waar die is. Laat het door henzelf gezien worden. Laat hen met hun handen een kommetje vormen voor de bron waar alle leven uit voortvloeit.

De zon sprankelt op het water van het leven. De bergen zorgen dat het koel blijft. Om welke andere reden ben Ik hier dan om jou te laten drinken? Om welke andere reden zou jij hier op Aarde zijn dan om het water van Heaven te drinken dat Ik over je uitstort?

Heb je toestemming nodig? Wiens toestemming heb je dan nodig? Alleen je eigen toestemming. Geef jezelf permissie om naar de ingang van Mijn liefde te komen en die met je mee te nemen waarheen je ook maar gaat. Mijn kennis is als het water van de bergen waar jijzelf naar toe komt. Mijn liefde is datgene dat jij uitdeelt zoals mist oprijst van de oceaan.

Wijs Mijn kinderen in de richting waar de bron van God's kennis zich bevindt. Laat hen zien waar zij het zich eigen kunnen maken. Filter het water niet dat van Mij is en voor hen om te ontvangen. Wees geen fabriek die het water in flessen stopt. Deel liefde uit. Breng Mijn kinderen naar Mij toe, niet naar jou toe. Jij bent Mijn portier. Leid de kinderen binnen naar Mij. Houd hen niet vast. Ik ben er zowel voor hen als voor jou. Trechters zijn niet nodig.
Trechters trekken samen voordat ze de wijn laten stromen. Laat Mijn kennis van Mij uit stromen.

De ingang naar Heaven is breed. Er is ruimte voor allen. Wijs in Mijn richting. Wijs in de richting van Heaven. Mijn toespraak is eenvoudig. Iedereen kan Mij horen. Ik ken hen allemaal. Introduceer je vrienden bij Mij. Geef hen de gelegenheid om zelf Mij te leren kennen. Ik heb niet iemand nodig die Mij interpreteert. Ik spreek ieders taal.

vertaald door: ancoterpstra