Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 17 oktober 2017

Groeten van Galactic Heart. . . / 17 oktober 2017 - van Colleen


Groeten van Galactic Heart. . .
17 oktober 2017 - van Colleen

Sheldan Nidle in het Ziekenhuis.

Vorige week heeft Sheldan een spoedeisende rug operatie ondergaan voor een vernauwing aan de ruggenwervel, wat spinaal stenose wordt genoemd, waardoor hij onlangs niet meer kon lopen. De operatie was succesvol. Hij is aan het herstellen en is aan het revalideren om de beenfunctie terug te krijgen. Zonder onmiddellijk medische ingrijpen zou Sheldan nooit meer kunnen lopen. Nu zal hij daar weer toe in staat zijn!

Sheldan krijgt zijn kracht geleidelijk weer terug en schudt de effecten van de medicijnen van zich af die tijdelijk zijn hersenen benevelen. Ons is verteld dat dat normaal is voor iemand die verdoofd is geweest.

Sheldan zal uit het ziekenhuis worden ontslagen ergens in de komende 10 dagen. Omdat hij geen ziektekostenverzekering had, hebben we om medische bijstand gevraagd, wat hopelijk genoeg zal zijn om enkele ziekenhuisrekeningen te dekken. Op dit moment is het onduidelijk hoe lange tijd hij nodig zal hebben om voldoende te herstellen om weer verder te gaan met wat hij achterliet bij het voorbereiden van de oktober live webinar. Wij verwachten dat hij klaar zal zijn om zijn PAO werk in de komende weken te hervatten.


Het is verbazingwekkend dat Sheldan de afgelopen 8 jaar slechts twee webinars heeft verzet. En nog meer verbazingwekkend is dat hij sinds 1994 slechts een handvol updates heeft gemist.

Wij waarderen jullie liefdevolle steun door de jaren heen en verzoeken jullie zich te blijven registreren voor het Oktober Live Webinar, "The Evidence Examining", omdat het heel speciaal zal zijn. Daarin zullen de Galactische enkele zeer belangrijke nieuwe plannen onthullen voor onze onmiddellijke toekomst. Als jullie Sheldan willen ondersteunen, bestel dan alstublieft een van onze webinar archieven of boeken of bied een donatie  aan ter compensatie van de medische kosten.ZaZuMa! Sirian voor "Hartelijk Dank".

We blijven jullie op de hoogte houden van Sheldan's herstel en zijn ervan overtuigd dat hij binnenkort weer op de been is en zich zo goed als nieuw voelt.

Blijf afgestemd !!!

Selamat Ja!

Colleen


vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl