Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 4 oktober 2017

Een Schrijven van de Schepper / 3 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Het Licht In Onvoorstelbare Duisternis


Mijn liefste schat, hier ben je dan, geconfronteerd met meer daden van zinloos geweld tegen de onschuldige en vreedzamen. Ik weet dat je hart pijn doet en ik weet dat je het oneindige beeld niet mag begrijpen, maar op een dag heel snel, zul je dat.

Ik heb velen van jullie jaren geleden een idee gegeven van wat er zou gaan komen. De verdunning van de sluier heeft het zo gemaakt, en sommige begrijpen niet wat ze voelen, horen en zien. Het schrikt ze af en duwt ze naar plaatsen waar ze misschien anders niet gegaan waren. Dit is waar jou werk begint, Mijn liefste. Zend zoveel mogelijk liefde als je kunt! Je bent misschien ver weg van waar deze daden plaatsvinden of zich voordoen, maar ondanks dat zullen zij nog steeds jouw liefde en zuiverheid van hart voelen. Vind een moment van vreugde in je herinneringen en stuur dat ook.

Het lijkt misschien alsof de duisternis aan het 'winnen' is, maar dat is verre van de waarheid. Het weet dat het een verloren strijd voert en alles aan het doen is om vast te houden aan ongeacht welke kracht het is die over is. Laat je pijn en angst los in deze situaties, stuur het om naar Liefde en Licht getransformeerd te worden ... om terug te komen naar jou om opnieuw uitgezonden te worden, enzovoort. Dan wordt de kracht van jou, als een individu, gevoeld en bekend doorheen jouw wereld. Kom samen en wees de vrede die jullie Aard oppervlak nodig heeft op dit moment.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl