Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 26 oktober 2017

Een kort bericht dat ik in mei 2014 van Jezus heb ontvangen. / 24 oktober 2017 door John Smallman


Een kort bericht dat ik in mei 2014 van Jezus heb ontvangen.
24 oktober 2017 door John Smallman

Dit was in die tijd (2014) een persoonlijke boodschap aan mij. Ik heb het enkele dagen geleden nogmaals gelezen en toen realiseerde ik mij - dat het voor iedereen bedoeld was! Dus, zet je naam in de ruimte aan het begin als Jezus je aanspreek!

Verheug je in de LIEFDE die hij je vertelt jouw aard/natuur is en jouw erfgoed.
John

Jouw naam hier! Jij bent een geliefd kind van God en daardoor onderscheid jij je niet van geen enkel ander mens, in het verleden, heden of toekomst.

God houdt eeuwig van al zijn kinderen, al zijn creaties die subliem, perfect, oneindige in getal zijn, eeuwig bestaand, talrijk en toch slechts één. God is!

Jij bent dus een onlosmakelijk en essentieel aspect of deel van God, de Bron, Alles Dat Is, Liefde. Er is niemand anders, geen ander, want alles is Eén, punt uit. Geen uitzonderingen, geen zinloze discussies, geen wetenschappelijke of theologische hypothesen zijn op een of andere manier relevant, ze zijn afleidingen die je wegtrekken van het ontdekken, onthullen of herinneren van jouw ware en enige aard/natuur als Een met Bron.

Wees stil, kalmeer je geest en ken God. Dat is alles wat je moet doen, dan zal Hij Zichzelf aan jouw bekend maken. Wees niet ongeduldig. De tijd is een illusie, dus laat zijn schijnbare eisen aan jou los. Zachtmoedigheid zal volgen.

Jouw liefdevolle broeder, Jezus.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl