Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 oktober 2017

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad. / via Valerie Donner / 3 oktober 2017

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad.
via Valerie Donner, 3 oktober 2017


Groeten: Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek vandaag met u als een druk lid van de Raad van de Aarde. Wij hebben de eer om toezicht te houden op wat er op de Aarde gebeurt en monitoren diverse omstandigheden waar extra hulp nodig is. Als je je kunt voorstellen dat je een microcosmos van de macrocosmos bent, krijg je misschien een gevoel van ons gewaarzijn van de chaos op Aarde en rond de Aarde op dit moment.

Het kan lijken dat dingen buiten de controle zijn. In de ware zin van de situatie ontrafelt het licht de derde dimensie en transformeert de duisternis waaronder jullie te lang hebt geleefd. Het duister probeert hun best te doen om de chaos, angst en verschrikkelijke omstandigheden te verergeren die ze hebben gecreëerd en voortzetten. We vragen onze grondbemanning om alstublieft jullie beste te doen om boven deze energieën uit te stijgen.


Blijf verre van de mainstream media, zoals jullie waarschijnlijk weten, is het een van de beste manieren om uit te stijgen boven wat er aan de hand is. Wij hopen dat jullie begrijpen dat jullie elke assistentie gegeven krijgen die jullie nodig hebben om jullie werk te verrichten en te groeien naar een hoger bewustzijn. We doen veel in jullie droomstaat terwijl jullie ook met ons werken.Meer lezen >>>