Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 oktober 2017

Die Wereld is Nova Aarde: Een introductie tot Ascentie Deel 2 van 2 / October 13, 2017 / By Steve Beckow

Die Wereld is Nova Aarde:
Een introductie tot Ascentie Deel 2 van 2
October 13, 2017 / By Steve Beckow


We hebben twee keuzes. Een is dat degenen van ons die kozen om dat te doen, na de Ascentie, gewoon weg gaan van het menselijke experiment en terugkeren naar onze engelvormen.

Dat is wat ons beloofd is, met de toegevoegde belofte van 200 jaren wegblijven – voor onze volgende opdracht. Zet dat op je kalender, want duidelijk is dit onze lijn van werken: we zijn een Ascentie team. (1) Maar dat is een ander verhaal.

Ondertussen vertelt de Moeder ons dat “we terugkeren daarnaar toe terwijl we onze prachtige vorm handhaven.” De Moeder schept een nieuwe ruimte en een nieuwe menselijke vorm en een nieuw proces van Ascentie. En wij, haar legioenen engelen, zijn haar partners in die schepping.

De ruimte die geschapen wordt door onze Ascentie met onze intacte stoffelijke lichamen, is een nieuwe ruimte. Het feit dat we niet als individuën sterven en opstijgen vanuit de astrale kant, zoals Jezus en Boeddha deden, is een nieuw Ascentie proces. We zijn pioniers op elke manier. Nieuwe ruimte. Nieuwe lichamen. Nieuw Ascentie proces.


                                                           ***

De tweede keuze na de Ascentie zou een voortduren zijn met het nieuwe-menselijke experiment op Nova Aarde.
Na de Ascentie, zullen poortbewaarders en pilaren waarschijnlijk worden opgetild van dienst en klaar zijn om tussen Optie 1 en Optie 2 te kiezen.

De Moeder heeft ons net gegeven, in een notendop, het traject van de Ene naar de essentie van de Ene naar de engelen tot mensen en heeft naar de weg gewezen, weer terug naar huis.

Ik ben hier tot aan het eind. (2) Ik ben wat een pilaar wordt genoemd. Een pilaar duwt de laatsten door en doet dan het licht uit.
Vele anderen van ons zijn wat we poortbewaarders noemen. Ze inspireren ons en verveelvoudigen de stroom door de Ascentie – door de paarlen poorten, zogezegd.
Collectief zijn al onze lichtwerkers –healers, leraren, technici, enz. – het zuurdesem in het brood. Wij zijn de aardse legioenen van engelen die veroorzaken dat het brood rijst.

Al onze belichaamde engelen die dit doen dragen zeer dichte lichamen, met hun volle engel herinnering dat ze diep in bewaring zijn gedragen en de rest aardig goed geschrobd is.

Desondanks zijn we pioniers op de best mogelijke wijze, zodat we de wereld onderzoeken die we tegelijkertijd scheppen. Velen van ons openen nieuwe ruimtes in deze nieuwe ruimte. In feite doen we dat allemaal.
Van ons is er inderdaad een reis van ontdekking naar een plek waar geen mensen eerder zijn gegaan.

***

Kennelijk waren we hier bij de schepping van de Drie Dimensionale wereld, wat in die tijd een andere innovatie was. En die wereld bestond niet-gecorrumpeerd totdat de gevaren van de dualiteit dat overkwam.(3)

En nu zijn we hier weer, wachters bij het banquet van Ascentie door de Drie Dimensionale wereld naar een multidimensionaal paradijs. Ver van God die strafte, heeft de Moeder ons gered van onze eigen mis-creaties! We zijn verkwistende kinderen die terugkeren naar Huis en liefdevol worden ontvangen.
Gekeken vanuit een ander perspectief als een van dat legioen, heeft de Heer zijn legioenen van engelen gezonden om de mensen te laten optillen.

Kan ik spreken vanuit mijn perspectief als een van dat legioen, wiens leven een workshop is geweest?

De essentie en de nectar van mijn leven’s ontdekkingen is dat liefde het antwoord is op elke situatie op Aarde, elke situatie in het universum. Er is geen ander antwoord in al die andere antwoorden – verrukking, vrede, vreugde – zijn gewoon vormen van hetzelfde beeldende ding dat we liefde noemen.

De Beatles hadden gelijk: Alles wat we nodig hebben is liefde.
Maar het is niet genoeg om eilanden van liefde te zijn, zogezegd. Wat nodig is voor deze wereld is werken, wat nodig is om Nova Aarde op te bouwen, is dat het geheel van de planeet in de ervaring zit van” “echte” liefde, “heilige” liefde – een hoger dimensionale liefde dan we hier normaal ervaren.

Indien wij allen permanent en vol zijn ondergedompeld in een zee of een tsunami van een stortvloed van die vorm van liefde, zal de wereld zijn geascendeerd. En de omhoog gaande niveaus van energie waar we in sudderen zal zien dat het resultaat is bereikt. En dan zal de wereld werken.
Het kan niet anders werken. Liefde zal geen verwonding dulden.

Die wereld is Nova Aarde.

Voetnoten
(1)  Mijn begrip is dat we dit allemaal weer doen in de Zevende Dimensie als onze Ascentie in de vorm naar een nieuwe ruimte door het universum zal rimpelen.

(2) Het einde of de opstapeling van Ascentie is een “ontsteking ” punt genoemd Sahaja Samadhi.

(3) De verschrikkingen van de Tweede Wereld Oorlog stellen voor hoe slecht het werd op Planeet Aarde. En het zal nu weer slecht zijn, een tijdje.