Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 6 oktober 2017

De Raad: Waar zijn jullie? / 3 oktober 2017 / Ron Head

De Raad:
Waar zijn jullie?
3 oktober 2017 / Ron Head

Er is momenteel op jullie planeet een enorme energie van “Oh mijn God, wat gebeurt er toch allemaal?” Het komt jullie voor dat overal waar jullie kijken, alles wat jullie zien en horen, meer catastrofe is. Met jullie toestemming zullen we hierover spreken.

Allereerst, laat ons naar voren brengen dat, terwijl een heleboel dingen plaatsvinden die jullie zouden ontwijken als je dat zou kunnen, vinden er veel meer dingen plaats die beminnelijk, positief en behulpzaam is. Dit is altijd zo. Altijd. Er zijn altijd hondjes die de gezichten van kinderen likken. Moeders hebben hun hart altijd met liefde gevuld. Vaders doen altijd hun best voor hun gezinnen. En ja, we weten dat er uitzonderingen zijn. We zouden wensen dat jullie allemaal zouden kunnen zien wat regel is.

Welnu, we zullen ons best doen te zeggen wat we te zeggen hebben zonder het te laten lijken alsof we zeggen: “We hebben jullie dat toch gezegd!” Vele kanalen hebben jullie al diverse jaren in heel veel boodschappen gewaarschuwd voor deze tijd. Jullie bevinden je in de tijd, zitten er middenin, van grote verandering. Jullie gebruiken bijna dagelijks de term assensie, verschuiving en gebeurtenis. Jawel, jullie zien dat deze dagelijks gebruikt wordt. En toch, toen we geattendeerd hebben op de schijnbaar absolute chaos die dit met zich meebrengt, hebben jullie geantwoord met: “Laat maar komen!” Welnu, beste vrienden, mogen we nu zeggen dat het serieus begonnen is. Maar, let op wat we zeggen: “begonnen!”

Jullie volledige wereld heeft behoefte aan herschepping. Hij heeft een opknapbeurt nodig. Wat jullie is verteld dat werd gecreëerd om jullie van dienst te zijn, moet geschikt gemaakt worden om jullie te dienen. Het werd feitelijk ontworpen om jullie in dienstverlening te houden.


Degenen die al eeuwenlang de rol van ontwerpers gespeeld hebben, wilden - en willen dat nog steeds - degenen zijn die jullie moeten dienen. Zij noemen dit leiderschap. Zij weten tenslotte wat goed is voor jullie, of niet soms?

Zoals alle verlichte samenlevingen weten – en altijd geweten hebben – waarlijk leiderschap is altijd van dienstbaarheid. De leider van de groep of de kudde zal altijd in de achterhoede te vinden zijn, behalve wanneer hij nodig is. Maar daar zijn degenen die deze eenvoudige code verkeerd begrepen hebben. Zij hebben collectief een ietwat verheven denkbeeld van zichzelf. De tijd dat dit toegestaan wordt is voorbij.

Maar zoals jullie zeggen; er wordt geen cake gebakken zonder eieren te breken. En nu, op dit moment, worden er enkele nogal gigantische eieren gebroken. Alle paarden en onderdanen van de koning doen hun uiterste best om het bij elkaar te houden. Jullie kennen het einde van dat verhaal. Maar tot dusverre is er nog niets echt veranderd. Houd dus stevig stand. Houd jullie armen en benen te allen tijde binnenboord, mensen. Want, zoals het lied zegt: “Een verandering gaat komen!”

Welnu, het is uiterst moeilijk om zwaar gereedschap en boorhamers te negeren wanneer deze onder je raam staan. Maar wij wensen dat jullie je aandacht houden op het goede, de vrede en de liefde die jullie omringt. Jullie zien dit niet, maar dat is feitelijk wat de reconstructie van jullie wereld aanwakkert. Wij doen ons best om de onvoorstelbare kracht die jullie collectieve wil bevat in te prenten. Houd deze gericht op wat jullie weten nodig te hebben, jullie verlangen en voornemen voor jezelf en voor jullie hele wereldfamilie.

Hoe meer jullie dit kunnen, hoe meer jullie mediteren, hoe meer jullie bidden, hoe meer jullie elkaar helpen, hoe meer jullie liefde en licht belichamen, des te groter en sneller deze verandering zal gaan.

Er zijn degenen onder jullie die dit lezen en die met iedere vezel van hun wezens weten dat deze woorden waar zijn. Houd dit weten vast. Wij weten dat jullie deze woorden niet nodig hebben. Jullie zijn al sinds onvoorstelbare tijd standvastig geweest. De liefde waar wij over spreken, het licht waar wij over spreken, is wat jullie zijn.

Ben. Ben hier. Ben hier nu. Dit is waar jullie voor kwamen.


Vertaald: Sjra