zaterdag 28 oktober 2017

De Raad – Collectieve Intentie – 26 oktober 2017 / Ron Head

De Raad
– Collectieve Intentie –
26 oktober 2017 / Ron Head

Dit is een nogal korte boodschap. Hoewel we hopen dat jullie deze als een zeer belangrijke beschouwen. Wij zullen het hebben over eenheid, maar vanuit een enigszins ander perspectief.

Van jullie zijn er veel meer betrokken bij het optillen van het collectieve bewustzijn dan jullie beseffen. Er is geen berichtgeving van het fenomeen in de massa media. En het is een fenomeen. Er zijn altijd diegenen geweest die er aldus bij betrokken zijn. Maar het effect was veel meer van het houden van een actie dan van een wereldwijde beweging.

Waar jullie je meestal niet van bewust zijn is dat er duizenden en duizenden betrokken zijn bij andere bewegingen, andere ervaringen, andere onderzoeken, dan jullie eigen. Wij vertellen jullie dat het totaal feitelijk in de miljoenen loopt. Zij wonen in ieder land. Jullie spreken bijna iedere taal, werkelijk iedere taal die jullie beschouwen als een belangrijke taal.

Jullie lezen veel boodschappen die jullie bereiken op de manier zoals we jullie bereiken. Wij gebruiken zeer veel “radiostations” om onze boodschappen over te brengen. En we passen ze aan om welgevallig te zijn voor ieder ontwikkelingsniveau.

Iedere dag mediteren, bidden, visualiseren duizenden en duizenden van jullie, met het voornemen om het bewustzijn van jullie wereld op te tillen. En het heeft een geweldig effect. Met jullie permissie, wij zouden nog een inzicht willen aanbieden om er bij te betrekken.


Stel je voor dat jullie allemaal zijn samengekomen in een immense kring en jullie intentie samen aanbieden. Stel je voor dat jullie planeet zich binnenin deze kring bevindt en dat jullie je intenties en gebeden naar haar toesturen. Stel jezelf voor dat jullie elkaar in deze krachtsinspanning ondersteunen.

Welnu, wij vertellen jullie dit. Energetisch gebeurt dit al. Maar wanneer jullie dit bewust doen, zullen jullie jezelf meer in eendracht ontdekken met jullie eigen hogere niveaus en met degenen rondom jullie heen. En jullie zullen de kracht hiervan kunnen ontdekken terwijl het gebeurt. Maak je niet druk over jullie uurwerken. Op deze niveaus gebruiken we zulke zaken niet. Jullie geest slaapt niet. Kom er bij wanneer je kunt.

Nog een aanbeveling: Onthoud dat jullie iets creëren, niet iets bevechten. Voor is een goed woord. Tegen is misschien niet zo heel goed.

Bedankt voor al jullie inspanningen, voor alle intenties en voor alles wat jullie mogelijk maken. Wij vieren jullie in grote liefde.

Vertaald: Sjra