Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 oktober 2017

De geschiedenis van de afscheiding - dag 17 / Geplaatst 23 oktober 2017

De geschiedenis van de afscheiding - dag 17
Geplaatst 23 oktober 2017

Het is inmiddels wel duidelijk dat deze hele geschiedenis niet een opeenstapeling is van toevallige gebeurtenissen, maar dat hierin een duidelijk patroon terug te vinden is. Bovendien valt het op dat de dingen steeds beter worden. Hoe erg de situatie ook was, het wordt steeds beter.

Merkwaardig is dat deze kentering ook niet zomaar willekeurig plaatsvond maar telkens in dag 4 van elke omwenteling. Zoals bijvoorbeeld ethiek, de bewustzijnsintentie van de galactische cyclus, gedurende die dag de bewustzijnsintentie van de vorige cyclus – macht - overwon.

En de vierde dag van de nationale omwenteling werd de reden overwonnen door wet, de intentie van de culturele omwenteling.

In 1874 tot 1894, dag 4 van de planetaire cyclus kregen grote bedrijven meer macht over wet. Maar die macht krijgt een deuk wanneer de ethiek om de hoek komt kijken. Dit hebben we kunnen merken aan de grote bankcrisis.

Ik geef je hier verder nog een opsomming van data die Ian Xel Lungold in zijn lezing aanhaalt over een aantal gebeurtenissen gedurende de nationale, planetaire omwenteling.