Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 12 oktober 2017

Dagtekst van Donderdag 12 oktober 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Donderdag 12 oktober 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

God - het bewijs van zijn bestaan bevindt zich in ons

"Zoek niet langer naar bewijzen voor het bestaan van God waar je ze niet kan vinden. Zoek God in jezelf en je zult merken dat Hij altijd daar is, dat Hij je nooit verlaat. Als je Hem niet voelt, komt dat niet doordat Hij niet bestaat, doordat Hij weg is, maar omdat jijzelf Hem verlaten hebt. Je bent niet aandachtig geweest, je bent niet redelijk geweest, je hebt fouten gemaakt, waardoor je de weg die naar Hem leidt, bent verloren. Door te verdwalen is je bewustzijn verduisterd en doe je nu indrukken op, die je misleiden over de werkelijkheid van de dingen. 

De Heer is er altijd in jou, maar als je je vermogen om Zijn aanwezigheid te voelen hebt laten verzwakken, is het uiteraard alsof Hij niet bestaat. Doe dus je best om de weg van het licht terug te vinden.. Dan zal je opnieuw weten dat God in jou woont."