Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 oktober 2017

Cobra: Lichtkrachten Operaties Video’s, 22 oktober 2017 / 23 Oktober 2017


Cobra: Lichtkrachten Operaties Video’s,
22 oktober 2017

23 Oktober 2017

Cobra’s publicatie bevat drie video’s, met als label “Victory of Light”. Van de eerste twee video’s (Operation Omega Phoenix en Szent Korona – Crown of St. Stephen) heb ik de teksten vertaald en de video daarmee ondertiteld, de derde video (Temple of Love – Petit Trianon) heeft geen tekst, alleen beelden en muziek. Deze heeft een relatie met Graaf St. Germain, waarover Cobra in januari 2017 in zijn “Nieuw Atlantis” artikel meer informatie geeft. En in zijn update van 5 juli 2017 schrijft hij:

Ondertussen zijn de Lichtkrachten op de oppervlakte van de planeet begonnen om bepaalde objecten en krachtplaatsen te activeren binnen het planetaire energiegrit, als onderdeel van het Nieuw Atlantis project onder leiding van de Graaf van Saint Germain. De eerste plaats die in het proces van activering zit is de Tempel van Liefde nabij Petit Trianon: http://en.chateauversailles.fr/discover/estate/estate-trianon/english-gardens#the-love-monument

Het kabinet van bewegende spiegels in het Petit Trianon gebouw is de plaats waar echte Godinnen mysteries van Atlantis waren verankerd in 1776 door de Prinses de Lamballe en Marie Antoinette, zoals geïnstrueerd door de Graaf de Saint Germain. De koningin van Frankrijk was in de mysteries van de Godin geïnitieerd en hier is het occulte bewijs voor degenen die er klaar voor zijn om het te begrijpen:


 

De activering van Petit Trianon stuurt krachtige Godinnenenergieën door een leylijn die door de Tempel van Liefde op Long Island gaat, effectief de oosterse US plasma anomalie vortex genezendhttp://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/06/new-atlantis-alignment.html


Het andere krachtobject dat in het proces van activering is, is de Kroon van St. Stephen:

 Deze talisman van kracht stuurt nu krachtige energieën van het Sirius sterrenstelsel, die de positieve Tempelierskrachten achter Viktor Orban kracht geven in zijn gevecht tegen de cabal krachten die proberen om Europa te vernietigen.

De 3 video’s:

Operation Omega Phoenix:


Szent Korona – The Crown of Saint Stephen:


Temple of Love – Petit Trianon:


Vertaald door Veronica