Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 oktober 2017

Channeling nr. 32 door Raphaël, Isoritas de buitenaardse / 14-10 -2017 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 32 door Raphaël, Isoritas de buitenaardse
14-10 -2017 / Margreet de Carpentier 

Wees allen welkom.
Margreet is altijd verwonderd wat wij vanuit het licht en vanuit het buitenaardse en de aarde bij u doen met  healing lichamelijk maar sowieso ook geestelijk. Durf er voor open te staan, durf ook door uw emoties te gaan. Vaak weet het dat u er doorheen moet gaan, of het toe mag laten, laat het dan ook toe en blijf er niet in hangen want dat doet pijn.

Dan krijgt u nog meer last van uw lichaam, dan krijgt u nog meer last van geestelijke pijn. Probeer het los te laten, dat makkelijke woord zo moeilijk toe te passen. Laat het waar het is. Als u begint te piekeren zoek dan afleiding. Laat het en vraag ons om hulp want wij staan vaak nog te veel werkeloos toe te kijken hoe u zo alleen worstelt met uw pijn, met uw verdriet, met uw lichamelijke klachten.

Er zijn lichamelijke klachten terug te voeren op emoties. Er is een maar bij, vergeet niet dat het menselijke lichaam slijt net als een auto, die heeft ook onderhoud nodig. Wij herhalen nu woorden: artsen zijn ook nodig, soms kan u niet alles met homeopathie oplossen. Veel dingen wel maar niet alles. Het hoort samen te gaan en dat moeten de artsen ook gaan beseffen. Wij zullen blij zijn en eens zal het gebeuren, dat de homeopathie opgenomen zal worden in de studie van de artsen zodat het meer samen gaat en dat de homeopathische middelen weer meer naar voren mogen treden samen met de middelen die met behulp van het Licht vaak uitgevonden zijn bij uw uitvinders. Degene van de jonge mensen die wij kunnen bereiken, de jonge mensen en sommige ouderen die in de medicijnindustrie of in de gezondheidzorg onderzoek doen proberen wij zo goed mogelijk te begeleiden zodat zij op de goede manier hun uitvindingen doen.

Er zal veel meer gaan gebeuren via trillingen. Weet dat alles bestaat uit trillingen. De stoel waar u op zit, u als mens, de natuur, de bomen, de dieren. Alles heeft een trilling, zelfs de betonvloer in uw huis heeft een trilling.

Er zal steeds meer gericht geopereerd en behandeld worden, er zal steeds meer gebruikt gemaakt gaan worden van bacteriën voor de genezing van de mensen. Trillingen en bacteriën.

Er zijn velen buitenaardsen die geïntegreerd zijn op uw aarde en nu de volwassen leeftijd hebben bereikt en werken bijvoorbeeld als onderzoekers in de medicijnindustrie maar ook voor de energie die u gebruikt voor de vliegtuigen en auto’s. De aarde raakt eens uitgeput. Een aantal jaren geleden hadden wij het er al over, er liggen uitvindingen achter in kluizen maar die brengen geen geld op dus ze liggen daar te verstoffen.

Alles wat niet klopt komt naar boven in deze tijd, in uw tijd. Alles wat vergeten is wordt weer gevonden. Het is de tijd van de waarheid, de tijd van de waarheid zodat het gekonkel gaat afnemen. Alleen moet dat ook natuurlijk nog doordringen tot het nieuws. Velen van u die dit nu horen of gaan lezen zijn al bezig om het nieuws te schiften en te voelen wat waarheid is. Er worden steeds meer mensen bewust.

Er zijn steeds meer mensen gevoelig. Gebruik niet uw gevoeligheid om te zeggen, dit kan ik niet en dat kan ik niet aan want ik ben daar te gevoelig voor. Ik kan niet tegen grote groepen mensen want daar ben ik te gevoelig voor. Leer u zelf af te sluiten.

Wij hebben via Margreet een vlog gemaakt waarop staat hoe u zich echt goed af kan sluiten. Het werkt en het helpt. Wij hebben het haar geleerd, ook zij kon zich niet goed afsluiten, zij werd van iedereen ziek, zij kreeg van iedereen migraine. Nu laat ze niets meer binnen. Zorg dat u zich morgens afsluit voor al het negatieve, voor alles wat niet bij u hoort voor honderd procent en vertrouw er dan op dat u afgesloten bent. Dat is belangrijk. Ga niet weer willen voelen, zet u zelf niet weer open. Vertrouw op ons, als er een moment op de dag komt dat u iets zou moeten voelen, dat u iets van een ander zou mogen voelen om die ander te kunnen helpen dan zorgen wij daar voor en dan gaat u dat merken, maar sluit u daarna weer af.

 Vooral de therapeuten, als u iemand behandeld heeft, ga niet u handen wassen om van de verkeerde energie af te komen, spoel het niet door het putje, sla niet uw handen af naar de grond, voer het niet af naar de aarde maar draai u handpalmen naar boven en vraag of alles wat niet bij u hoort opgenomen mag worden in de kosmos. Margreet deed dit Jaren geleden ook op deze manier, wij leerde haar dat zij op deze manier spiritueel de aarde aan het vervuilen was. Als u het naar de kosmos zend dan krijgt u het sneller dan het licht als liefdesenergie weer terug. Het is in een paar tellen gebeurd, in een paar seconden en niemand hoeft daar erg in te hebben. Het komt over en het gebeurd.

Vertrouw. Vertrouwen, overgaven en intuïtie, wij kunnen het niet genoeg zeggen dat zijn de drie sleutel woorden, als u dit in uw vingers kan krijgen, als u dat durft toe te passen, want daar is moed voor nodig, overgaven, volledig vertrouwen en uw intuïtie volgen. Als u dat kan bent u al héél ver en wordt het leven een stuk aangenamer. De mens is gewent om te worstelen, als u worstelt dan doet u uzelf pijn. In deze tijd, de tijd waarin u nu leeft mag alles opgelost worden qua emotie, in deze tijd mag alles doorbroken worden want er is heel veel narigheid in families.


Van generatie op generatie, mishandeling, misbruik vul de rest maar in. Alles mag doorbroken worden. Alles en iedereen mag in een hogere trilling komen. U ook en dan verloopt het leven ook makkelijker, dan gaat uw intuïtie nog sterker worden, dan kan u nog makkelijker op pikken wat goed voelt en wat niet.

Ga nooit bewust iemand invoelen, dat is taboe. Dat mag alleen als die persoon daar toestemming voor geeft of bij u komt voor hulp dan staan ze er voor open.
Als u dit weet en dat weten is goed bij u ingedaald en u gaat toch invoelen dan kan het zijn dat uw mediumschap minder wordt.  Als u er bewust misbruik van gaat maken wat sommige mediums gedaan hebben, dan verdwijnt uw mediumschap. U bent net als een arts, u mag niet helpen als er niet om gevraagd wordt. Als u een paar woorden mag zeggen, woorden die wij via u spreken, dan zetten wij u wel open voor die persoon. Nogmaals zeggen wij sluit u daarna weer af. Laat de energie stromen.

Er zijn mediums die het eigenlijk niet wilden zijn en het eigenlijk niet wilde worden en wij zeggen u, daar was Margreet er ook één van. Dan blijft er te veel energie in je lichaam zitten die mag stromen, stromen naar andere toe. Als het stroomt dan gaat u zich beter voelen en durf dan ook de woorden te zeggen die in u opkomen en denk niet dat u ze stoort omdat ze zo lekker liggen of rustig zitten vooral als u het via massage doet. Nee wat er op dat moment in u opkomt dan is dat het goede moment dus praat ook al denkt u dat het onzin is. Wij praten via u, krijg dat vertrouwen. Vertrouwen mag u allemaal hebben.

De meeste mensen die nu leven zijn gevoelig en kunnen wij bereiken. Soms zal u denken, wat vreemd, dat deze woorden uit mijn mond komen, maar weet dan dat het via u gezegd wordt. Of de kennis komt uit de bibliotheek van uw velen levens die u heeft geleefd en die gaat dan even open en dan mag u even uw wijsheid vertellen. Velen van u zijn wijs want zij hebben zelf in dit leven een leven achter de rug waarin ze soms twee á drie levens in één leven, het zijn ervaringsdeskundigen. Dit is vaak niet leuk maar u krijgt dan wel de mensen op uw pad die u kan helpen. Die met hun problemen die eens u problemen waren komen, wij hopen dat u ze verwerkt heeft als zij met hun vragen komen. Dan mag u open staan met uw woorden naar die persoon toe. Durf uw mond open te doen, durf met elkaar te delen, durf ook uw zwakheid te laten zien. Dat is voor velen moeilijk. Men mag niet zwak zijn, denkt men vaak.

Als u zich kwetsbaar opstelt gebeurt dat ook met de ander. Het geeft een wisselwerking. Daar knapt u beiden van op, het is genezend voor beiden personen.

Als dit in een groep gebeurd is het emotioneel genezend voor iedereen. Als het emotioneel minder zwaar wordt zal uw lichaam daar in mee gaan. U kan heel lang dingen doen via uw wil, maar op een gegeven moment is de rek uit het elastiek en komt u in een burn-out terecht. Dan moet u wel een paar stappen terug doen. Probeer dat te voorkomen want het is moeilijk om de goede mensen te vinden die u uit die burn-out kunnen halen. De genezing daarvan hoeft niet lang te duren maar bij velen mensen duurt het jaren. Ze zijn een halfjaar thuis geweest en dan denken ze dat het over is. Als er dan maar iets gebeurd vallen ze weer terug. Pas goed op uzelf, wees goed voor uzelf. Durf eerlijk tegenover uzelf te zijn, want ook dat is moeilijk, eerlijk zijn over uw eigen emoties dat is heel belangrijk, maar ook heel moeilijk.

Durf te zijn, degene die u bent. Als u uw best doet door u te voegen naar een ander wordt dit onbewust gevoeld. Twintig procent van de emotie is bewust en tachtig procent is onbewust. Wij zeggen altijd die tachtig procent wordt uitgezonden via de wifi. U zend het uit en de ander ontvangt, die ontvangt uw onzekerheid die u in u heeft, die ontvangt dat u zich niet zo prettig voelt, dat u angstig bent of bang bent om mensen te verliezen.

Durf het mooie mens dat u bent te zijn, ieder mens is uniek, ieder mens wordt zuiver geboren. Probeer weer terug te gaan naar die zuiverheid en probeer uzelf te zijn in het leven. Er zullen dan misschien mensen zijn die niet meer bij u komen maar het zijn de mensen die toch eigenlijk allang niet meer bij u pasten, waar u extra uw best voor moest doen. Er komt dan ruimte op uw pad, durf daar op te vertrouwen, voor mensen die weer iets aan u toe kunnen voegen.

De trein van het leven, er stappen mensen uit de trein en dan is er weer ruimte voor anderen om in te stappen om weer een stukje met elkaar verder te reizen. Er zullen altijd mensen blijven zitten om samen met u de reis te maken op uw levenspad. Maar er zullen ook altijd mensen weer uit uw leven verdwijnen en ruimte maken voor een ander, zodat u weer verder kan groeien.

Sommige mensen zijn niet bij machten om verder te groeien, zij hebben niet de kracht om met de verhoogde energie van de aarde om te gaan en mee te groeien.  Van deze mensen veranderen wij soms de blauwdruk zodat zij eerder de aarde kunnen verlaten zodat zij geen geestelijke pijn meer hebben. Kijk om u heen, het zijn momenteel veel mensen die ziek worden en een paar weken of maanden later is het klaar dan mogen ze terug naar ons. Wij zullen er alles aan doen om ze op te vangen. Door velen lichtwerkers wordt er nachts hard gewerkt om de mensen die sterven toch mee te krijgen naar het licht. Omdat ze vaak op aarde blijven hangen door het verdriet dat ze achterlaten. Als ze naar het licht zijn geweest mogen ze met onvoorwaardelijke liefde licht en kracht weer terug keren naar hun dierbaren, zonder hun aardse emoties en kunnen ze hun verdriet verzachten.

Wij hopen dat wij via Margreet u weer iets verteld hebben waar u weer mee verder kunt, waar u aan kan werken zodat u nog beter en fijnen in uw velletje komt te zitten.

Raphael en de groep, Isoritas met zijn medische team en de kleine aard wezentjes.

https://margreetdecarpentier.com/