Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 17 oktober 2017

Boodschap van de engel van Harmonie - Inspiratie voor hart en ziel /16 oktober 2017

Boodschap van de
engel van Harmonie
Inspiratie voor hart en ziel

16 oktober 2017

Lieve engelenvriend, 

Moge de allesomvattende golven van Harmonie met de Goddelijke trilling van ultiem geluk, harmonie en vrede je hele wezen vullen. Harmonie is het leven zelf. Harmonie is de lucht die jij inademt. Harmonie is de ziel van de kosmos. Harmonie is het land van de totale verlichting - de gezegende Nirvana.

Harmonie is een Heilige Bliss die uit het derde oog van God IK BEN WIE IK BEN te voorschijn komt. De krachtige kosmische golven van Harmonie doordringen alle dimensies van het heelal. Harmonie vult het vacuüm van de lege plekken in de kosmos en transformeert die leegte tot een levensvatbare ruimte.

Het oneindige scheppingsveld van het Universele Leven - de Materia Lucida van de Goddelijke Moeder is gevuld met de oneindige golven van Harmonie. Harmonie is de magische scepter van de Wereld Moeder zelf. Harmonie dient de scheppingsdoelen van Moeder Omega en ik, de engel van Harmonie, dien de Kosmische Vlam van Harmonie in de Tempel van Harmonie in ons beeldschone engelenland. Onze geliefde Moeder Omega heeft de Vlam van Harmonie in onze tempel heel erg lang geleden vanuit haar Heilige Hart tot leven geblazen. 

Moge de machtige parelmoerwitte vlammen van Harmonie je hele wezen nu in beslag nemen. Adem nu zo diep mogelijk in, lieve engelenvriend, en laat de machtige vlammen van Harmonie vanuit de bodem van je aura, vanuit je voeten door je hele lijf naar boven stijgen. Voel deze vlammen boven je hoofd krachtig de kosmos in te spinnen. Laat je kruinchakra de helende energieën van Harmonie via de draaiende chakra opening absorberen en laat de kristallen essentie van Harmonie nu in de kern van je cellen dalen. 

Adem rustig Harmonie in en adem rustig Harmonie uit, neem nu een energetische slok van de elixer van Harmonie en laat je smaakpupillen de lichtzoete stof van de vloeibare Harmonie aftasten en rustig in je maag zakken… Voel overal de vibratie en doorstroming van Harmonie in je wezen. Voel jezelf werkelijk opgetild door deze Goddelijke zuivere energie die alle aspecten, alle delen en alle lagen van je vier lagere lichamen in ultieme balans en harmonie brengt.

Nu ben je in de volle aanraking met de Goddelijke energie van Harmonie gekomen en hier is de vraag van Goddelijke Moeder die ik nu aan je over mag dragen: 
“Ben je er klaar voor, mijn lieve kind, om een magische vurige zaad uit de helende Harmonie vlam in je hart te ontvangen?” 

Ik, de engel van Harmonie, ben door de Goddelijke Moeder naar de fysieke dimensie toegestuurd om een sprankelende energetische essentie van de Harmonie Vlam in het hart van een bepaald aantal Harmonie dienaars hier op aarde te verankeren. Er is een grote behoefte op deze planeet aan zielen die de dragers van de Harmonie Vlam willen zijn. 

Leg nu even je beide handen op je hart, mijn vriend van het Licht, en richt je aandacht echt goed naar binnen, verbind je in je gedachten met je Heilige Christus Zelf, met je Ik Ben aanwezigheid en met je ziel en voel of je werkelijk bereid bent om het vurige zaad van de Harmonie Vlam dag en nacht in je hart ter balans voor de aardse evoluties in de materiële dimensie te dragen. Word je onze trouwe engelen dienaar van Harmonie in de fysieke wereld of zou ik wel verder moet zoeken? 

Geeft alstublieft geen vluchtig antwoord op deze aanvraag, lieve engelenvriend, want wie de balans van Harmonie voor de mensheid wil houden zal met vele specifieke harmonietesten en harmoniescholingen te maken krijgen. Dit gaat gelijk gebeuren na je innerlijke bevestiging op deze aanvraag. Je zult getraind worden in de Goddelijke kunst van het behouden van Harmonie zodat het vrijwel onmogelijk wordt in de menselijke zin om je innerlijke Harmonie in de toekomst weer kwijt te raken ondanks alle oppositie, tegenwerking en mogelijke zware karmische situaties op je Pad. 

Observeer nu het belang van Harmonie in je leven. Wie ben jij zonder Harmonie in je wezen, lief kind van het Licht? En wat blijft over van deze wereld waar Harmonie (God verbiedt!) nergens meer te vinden is? 

Wees wakker, kind van het Licht, en zie dat er niets kostbaarder in je leven is dan Harmonie. Tegelijkertijd is er ook niets in je leven dat je zoooo snel kwijt kunt raken zoals Harmonie. Wees bewust van de onschatbare waarde van deze Goddelijke energie, lieve ziel. Werkelijk zonder Harmonie, net als zonder het water, kun je niet leven, want de stroom van het Leven houd spontaan vanzelf op waar Harmonie verdwenen is. Als een woestijn zonder regen blijft de wereld zonder Harmonie ontzegd van de rijkdom van liefde, vrede, overvloed en bloei in alle mogelijke vormen.  En ook wonderen, mijn kind, de wonderen blijven weg van de wereld waar de helende energieën van Harmonie geen bereik meer hebben op de mensheid. Onthoud het goed, lief hart, dat de wonderen daar alleen te voorschijn komen waar de kosmische vlam van Harmonie goed bewaakt is gebleven.

Ik ben de engel van Harmonie die de kosmische Vlam van Harmonie met zijn hartvlam voedt. Jij zegt dat Liefde het antwoord op alles is, maar hoe lang houd de liefde stand in de relaties, in het gezin, in de naties van deze wereld wanneer de Harmonie er niet meer is?
Harmonie is het Goddelijke voetstuk van de allesomvattende Liefde, een zuivere creatie van onze geliefde Vader-Moeder God. Kniel nu in je geest, geliefde engelenvriend, voor de onsterfelijke kracht van Liefde en Harmonie die samen alle dimensies van het Universum van de eeuwige  levensstroom voorzien. 

Neem in de komende dagen de tijd om even goed na te denken of je de balans van de Harmonie Vlam voor de menselijke evoluties op aarde wel of niet zou willen houden. En als jij het wel heel erg graag zou willen, laat dan je “ja-woord” aan de Harmonie Vlam op een brief naar de Goddelijke Moeder Omega zetten. Schijf je antwoord op die brief en vraag onze geliefde Goddelijke Moeder om mij, de engel van Harmonie, weer naar je toe te sturen zodat ik de vurige zaad van Harmonie in een van de opvolgende nachten in je hart zou kunnen verankeren.  

Een bewuste drager van de Harmonie Vlam op de planeet aarde te mogen worden is een grote en zeer belangrijke eretaak dat alleen een wijze, ontwaakte oude ziel op zichzelf kan nemen. Dit betekent werkelijk dat je zonder enige controle van buitenaf, gewoon uit jezelf, de innerlijke beheersing over de stroom van je gedachten en vooral je emoties naar het hoogst mogelijke peil in je persoonlijke wereld zal brengen.

Dit brengt als gevolg met zich mee dat je je innerlijke balans in je levensenergieën en boven alles het balans in je emoties, niet zomaar meer laat verstoren, ongeacht om welke reden dan ook! Door de stroom van Harmonie in alle delen en elementen van je eigen wezen in de stabiele flow te houden verricht je als drager van de Harmonie Vlam een Heilig werk van planetair niveau. Het vurige zaad van Harmonie in je hart, de speciale zegening van de Goddelijke Moeder en je verbondenheid met de engelen van Harmonie en met de Vlam van Harmonie in onze engelentempel zal je grootste hulp in deze uitermate belangrijke planetaire taak zijn. 

De kostbare zegening van de Goddelijke Moeder voor alle dragers  van de Vlam van Harmonie zal op het eind van het jaar 2017 tijdens de speciale Kerstdienst plaats vinden. Je zult nog tegen die tijd een persoonlijke uitnodiging voor deze kosmische gelegenheid ontvangen.

Wel nu, lieve engelenvriend,  richt je aandacht volledig op de aanvraag van Goddelijke Moeder en laat haar in de komende dagen weten wat je definitieve beslissing is. Geliefde ziel, vergis je niet dit is een bindende beslissing die van je vraagt verantwoordelijkheid over je persoonlijke energiestroom voor de rest van je leven te nemen. Er wordt geen ultieme perfectie in het houden van je innerlijke rust, harmonie en balans van je gevraagd en zeker niet in het begin van je training, wel je vorderingen op het Pad van emotionele beheersing en zelfcontrole zal op een liefdevolle wijze door de Goddelijke Moeder zelf en haar engelen via je eigen Ik Ben Aanwezigheid bij gehouden worden, dit is voor het belang van het houden van de hoogste standaarden van de Harmonie Vlam op deze planeet. 

Een spannend avontuur in je snellere persoonlijke groei en verdieping van je engelen dienstbaarheid staat op je te wachten, lieve ziel van het Licht. Haast je niet, maar wees zeker van jezelf. Lees deze boodschap opnieuw en opnieuw, mijn beste vriend, totdat je alle mogelijke aspecten van de ware betekenis van Harmonie in hart zal kennen. 

En tot slot vergeet dit ook nog niet, dat de totale toewijding aan de Harmonie Vlam voor de rest van je leven je ziel versterkt in haar persoonlijke klimtocht op weg naar haar Ascension.

In de eeuwige glorie van de Harmonie Vlam verblijf ik voortdurend in de perfecte balans van de kosmische energie stroom,

Je beste vriend, steun en toeverlaat,
 
De engel van Harmonie