Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 11 oktober 2017

Benjamin Fulford: Plotseling beweren MI6, Mossad, CIA, NSA, Pentagon, Yakuza en anderen allemaal dat er iets groots staat te gebeuren / 9 oktober 2017

Plotseling beweren MI6, Mossad, CIA, NSA, Pentagon, Yakuza en anderen allemaal dat er iets groots staat te gebeuren
9 oktober 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

Plotseling proberen allerlei mensen die na 11 maart 2011 het contact verbraken contact op te nemen met de White Dragon Society (WDS) via deze schrijver. Hierbij zat ook een top Yakuza huurmoordenaar, een senior MI6 detective, een NSA vertegenwoordiger, een vertegenwoordiger uit een nieuwe CIA factie en anderen. Ze zijn het allemaal, samen met onze reguliere contactpersonen over eens dat er iets groots staat te gebeuren.

Het meest kleurrijke karakter dat het contact vernieuwde was een Meneer K die jaren geleden werd geïntroduceerd aan deze schrijver door de geheime dienst van het Japanse leger als een top huurmoordenaar voor het Yamaguchi-gumi gezamenlijke syndicaat voor bescherming (dit was voor het versplinterde in drie facties). De kleine en sereen uitziende Mr. K zegt dat zijn baan bestaat uit het afhakken van vingers van mensen, een kootje per keer, totdat hij de informatie heeft gekregen die hij nodig heeft. Vervolgens verpakt hij de lichamen in lood en gooit ze in de oceaan, iets wat Takamasa Kawase van de geheime dienst van het Japanse leger onafhankelijk bevestigde. Mr. K zegt ook dat hij werk heeft gedaan voor het Mitsubishi bank conglomeraat (waarschijnlijk om hen te helpen vermiste fondsen te lokaliseren).

Het was een collega van Mr. K, de dochter van voormalig Yamaguchi No. 2 baas, Masuru Takumi, die er op stond om op 10 maart 2011 een ontmoeting te hebben met deze schrijver om mijn mobiele alarm af te laten lopen op precies 11.00 AM op 11 maart 2011, de dag van de nucleaire en tsunami terreur aanval op Japan.


Volgens inwoners van Kobe die vlakbij hun hoofdkwartier wonen werden er ook trucks gesignaleerd die grote hoeveelheden noodgoederen brachten naar het hoofdkwartier van de Yagamaguchi-gumi in de dagen voor 17 januari 1995 Kobe aardbeving. Als een gevolg hiervan was hun bende veel sneller dan de centrale regering met het verschaffen van hulpgoederen aan de door de aardbeving getroffen inwoners van Kobe.

Nu zegt Mr. K dat zijn groep “in wezen spiritueel”is en dat de wereld laat in oktober “aardbevingen, stormen en andere rampen” zal ervaren die zullen leiden naar een grote afname van de wereldbevolking voordat “een blij nieuw tijdperk” begint. Mr. K was ontwijkend over de details maar zei dat er iets zou kunnen gebeuren in Japan net voor de Japanse generale verkiezing op 22 oktober waarvan Geheime genootschap bronnen zeggen dat het zal leiden naar een afzetting van de Khazariaanse Eerste Minister Shinzo Abe.

Japanse gangsters hebben deze schrijver tijdens talloze gelegenheden verteld dat ze miljarden dollars betaald krijgen van de door de Khazarianen gecontroleerde Bank van Japan in ruil voor het optreden als hun handhavers. Het is duidelijk dat hen verteld is om alles te doen wat ze kunnen om Khazariaanse proxies als Abe aan de macht te houden, onder de dreiging van nieuwe aanvallen op Japan met aardbeving veroorzakende wapens.

De WDS bracht een boodschap over via Mr. K en anderen dat wanneer de P2 Vrijmetselaars en hun bazen in Zug, Zwitserland zouden proberen om een stunt net als Fukushima uit te voeren, er een serieuze vergelding zal volgen. Er zijn drie nucleaire wapens die door de Gnostische Illuminatie geplaatst werden in top Khazariaanse machtsplaatsen met het doel om hen er aan te herinneren dat massa vernietiging een twee weg straat is, beweren Illuminatie bronnen.

Het is ook aanbevolen door het leger van de VS dat ze fysiek de Bank van Japan bezetten en de mensen bijeenjagen die het geld aan gangsters uitdelen. Ze weten precies wie dit zijn en waar ze zijn. Kroonprins Naruhito is klaar om ze allemaal aan te wijzen als hem dat gevraagd wordt, zeggen bronnen binnen het Three Legged Crow genootschap.

In ieder geval is Mr. K niet de enige persoon die voorspelt dat er iets ongewoons op het punt staat te gebeuren. De media van de wereld, bijvoorbeeld, hebben nota genomen van de recente hints van President Donald Trump over onheilspellende dingen die gaan komen.

Pentagon bronnen leggen uit dat: “na het bloedbad in Las Vegas en een Israëlische hinderlaag in Niger waarbij 4 VS speciale strijdkrachten werden vermoord, [Witte Huis Chief of Staff, Generaal John] Kelly de Joint Chiefs of Staff en aanvoerende generaals sommeerde om naar het Witte Huis te komen op 5 oktober om zo alle handen aan dek te brengen om Trump te ondersteunen tegen de NFL, Antifa, de diepe staat en de cabal.” De bron gaat verder met op te merken dat “Zelfs NSA baas Admiraal Mike Rogers en Opperbevelhebber Admiraal Harry Harris werden uitgenodigd, terwijl Trump cryptisch zei dat dit de stilte voor de storm is.” De storm zou plaatsvinden in de vorm van massa arrestaties, de uitvaardiging van een nieuwe valuta en de lancering van een globale valuta reset, vertelde de bron.

“‘Stilte voor de storm’ betekent dat het moeras op het punt staat om droog gelegd te worden en ze zijn allemaal doodsbang dus kunnen we beter een foto nemen,” bevestigde een CIA bron.

De massa moord operatie in Las Vegas en de hiermee gepaard gaande gezamenlijke media BS storm over een enkele, nu dode moordenaar die verantwoordelijk is, was een fatale vergissing van de Khazariaanse maffia, zijn vele bronnen het over eens. Het internet is vol met video’s die laten zien dat meerdere schutters erbij betrokken waren en oproepen voor uitgebreide wraak worden gedaan. Door het promoten van deze overduidelijke leugen, heeft de FBI, die officieel de verantwoordelijkheid van het Las Vegas onderzoek heeft, zichzelf als doel gemaakt van het leger van de VS en andere agentschappen.

Het is al door insiders op het in internet uitgelekt dat casino mogul, Sheldon Adelson en voormalig Binnenlandse Veiligheid Chief Michael Chertoff van plan waren een fortuin te maken door dit incident te gebruiken als een excuus om verplichte metaal detectoren te plaatsen tijdens alle concerten, bus terminals enz., die gemaakt worden door een bedrijf dat zij bezitten. In plaats daarvan worden beide mannen nu opgejaagd als ze niet al dood zijn.

Een andere bron bij de CIA zegt dat Las Vegas geleidt wordt door de gangsters van Chicago en dat zelfs partijbazen als Adelson en Chertoff alleen frontmannen zijn voor de Italianen. “Het zijn de Florentijnse adel en het overblijfsel van de Joodse maffia die de Chicago Outfit regeren. De Chicago Outfit is betrokken bij wapens, drugs en mensenhandel langs de VS Mexicaanse grens. John DiFronzo is een top baas van de Chicago Outfit samen met zijn broer Peter DiFronzo.” Zegt deze bron. Met andere woorden, het is de fascistische P2 Vrijmetselarij die uiteindelijk achter de Las Vegas Gladio-stijl operatie zit. De FBI is een P2 handlanger en je kunt spoedig tanks in hun hoofdkwartier verwachten.

Een ander Khazariaans machtsbolwerk dat onder de aanval is, is hun controle over de academische wereld. “Om meritocratie te verbeteren om Amerika weer groot te maken, verkeert het Joodse bastion, de Harvard Universiteit onder onderzoek van een departement van Justitie wegens de aanwezigheid van een te grote hoeveelheid joden en het helpen van middelmatige joden als [Trump zijn schoonzoon] Jared Kushner om aanstellingen te krijgen ten nadele van de meer gekwalificeerde blanken en Aziaten,” zegt de Pentagonbron.
Ook, “Hollywood en de Democraten zijn aan het wankelen terwijl de New York Times werd opgedragen om een aanvallend stuk te publiceren over een bevriende Jood, de serie seksuele roofdier, en filmproducent en grote Hillary en Obama fondsenwerver, Harvey Weinstein,” zeggen de bronnen. Natuurlijk is het New York Times verhaal……

…..slechts het topje van de ijsberg en je kunt er zeker van zijn dat nog veel ergere onthullingen over moord, verkrachting, pedofilie en mensenoffers, frequent uitgevoerd in Hollywood, naar buiten zullen komen.

Aan Donald Trump zelf wordt duidelijk getrokken door tegengestelde krachten. Terwijl sommige CIA en Pentagon bronnen hem beschrijven als een held die het “moeras zal blootleggen” zeggen anderen dat hij “gedrogeerd wordt en afgeperst.” Een duidelijk zichtbaar teken van een splitsing in de VS regering kwam vorige week naar buiten toen de CIA, welke verslag uitbracht, de verklaringen van Trump over de Noord Koreaanse dictator Kim Jong Un die een gek zou zijn, tegensprak. De CIA maakte het duidelijk dat als er een oorlog werd begonnen op het Noord Koreaanse schiereiland, deze niet door Noord Korea gestart zou worden.
Nu de campagne om Noord Korea als een excuus te gebruiken om een Derde Wereldoorlog te beginnen wordt ondermijnd, proberen de Khazarianen spanningen te veroorzaken met Iran als een excuus om hun Gog-tegen-Magog, einde der tijden oorlog te beginnen. Echter, bronnen bij het Pentagon zeggen dat het Iranese ding ook niet zal gaan gebeuren.
De belangrijke reden voor het toenemen van spanning in de VS, is dat de Corporatie Washington D.C.—niet te verwarren met de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika— een deadline betaling miste op 30 september, het einde van zijn fiscale jaar, zeggen MI6 bronnen. Het budget van de regering van de VS had een $1 biljoen te kort en de situatie heeft het punt bereikt dat, volgens zijn eigen schattingen, zijn netto waarde minus $65 biljoen is.


De MI6 bronnen zeggen dat wanneer de betalingstijdslimiet werd gemist, een uitstel werd toegestaan dat duurt tot 17 oktober. Echter, voorgaande verslagen zeggen dat een uistel werd verleend tot 15 december, dus is het niet verstandig om je vast te leggen op een bepaalde datum. Het is duidelijk dat het dit jaar erg moeilijk zal zijn voor de VS gezamenlijke regering om geld te vinden om zijn operaties draaiende te houden.

Een andere reden waarom de Khazarianen werkelijk flirten met een faillissement en verlies van macht is deze keer het ter ziele gaan van hun petrodollar. Salman, de koning van Saudi Arabië (of misschien zijn dubbelganger) bracht vorige week, het eerste bezoek ooit van een Saudische monarch, aan Rusland. De Saudi’s kwamen overeen om wapens van Rusland te kopen en bereikten vele andere overeenkomsten, volgens verschillende persberichten.

Verder, praatten de Saudi’s ook over de mogelijkheid om een einde te maken aan de petrodollar door de verkoop van hun olie voor valuta andere dan de VS dollar, zeggen Pentagon bronnen. Dit leidde er toe dat het leger van de VS een serieuze dreiging uitte naar de Saudi’s door het staken van alle militaire oefeningen met de Saudi’s en hun bondgenoten.


Het Pentagon heeft nog steeds Saudische olie nodig om hun machines draaiende te houden en Saudi’s geld om de salarissen te betalen, en dus zullen ze niet de volledige dood van de petrodollar toestaan voordat een uitgebreide globale financiële herstart heeft plaatsgevonden, leggen Pentagon bronnen uit.

Een ander teken deze afgelopen week dat er iets groots op het punt staat te gebeuren was een brand op het dak van het Federale Reserve gebouw in New York.


Als je wilt kun je geloven dat het verhaal van de Fed over een generator die in brand vloog waarschijnlijk eerder een bewijs is dat ze bewijs aan het verbranden waren voordat het leger van de VS hun al lang te late bezetting van dat criminele instituut uitvoert.

Deze herfst maken we een werkelijke kans om permanent een einde aan de Khazariaanse regering van de planeet te maken. Als je in de positie verkeerd om actie te ondernemen doe dat dan alsjeblieft.


Vertaling: Lia