Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 oktober 2017

Benjamin Fulford: Over een Topconferentie tussen Donald Trump en Kim Jong Un wordt onderhandeld terwijl pogingen van de Khazariaanse Maffia om een oorlog te beginnen falen. /16 oktober 2017

Over een Topconferentie tussen Donald Trump en Kim Jong Un wordt onderhandeld terwijl pogingen van de Khazariaanse Maffia om een oorlog te beginnen falen.
16 oktober 2017 / Benjamin Fulford

De Khazariaanse maffia heerschappij door moord, chantage, omkoperij en propaganda wordt systematisch ontmanteld op manieren die niet langer ontkend kunnen worden. Deze fanatiekelingen die de menselijke geschiedenis op een pad van vernietiging gebaseerd op oude boeken willen dwingen, hebben opnieuw gefaald in hun recente pogingen om een Derde Wereldoorlog te beginnen. Dit werd gezien in Noord Korea, in Koerdistan en in Iran terwijl hun steeds wanhopiger wordende acties op iedere plaats worden nagecheckt.

In het geval van Iran werd de President van de VS Donald Trump bedreigd en afgeperst om afstand te doen van de Iranese nucleaire overeenkomst met Iran, daarna werd hij geconfronteerd met oppositie van het leger en top bondgenoten. Alles wat Trump kon doen was de Khazarianen zoet houden met strijdlustige retoriek. Zelfs de retoriek van Trump kreeg als reactie een verklaring van de leiders van top VS bondgenoten het VK, Duitsland en Frankrijk die de beweringen van Trump tegenspraken dat Iran de nucleaire overeenkomst zou schenden.

Een deel van de verklaring beschreef dat de overeenkomst “unaniem werd onderschreven door de VS Veiligheidsraad in Resolutie 2231. Het Internationale Agentschap voor Atoomenergie heeft de Iranese meegaandheid herhaaldelijk bevestigd met de JCPoA tijdens zijn lange termijn onderzoek en controle programma.”


Met andere woorden, ze vertelden Trump om geen oorlog te beginnen gebaseerd op leugens. Dit is iets wat ik in de vele jaren van het kijken naar politieke verklaringen nog nooit eerder heb gezien.


In feite, was het enige land dat de strijdluchtige retoriek van Trump ondersteunde de schurken Khazariaanse slaven staat Saudi Arabië. In ieder geval, staan de Saudi Arabische heersers op het punt om hun belangrijkste beschermer te verliezen, terwijl de Israëlische politie de satanische huichelaar en Joods Israëlische leider Beyamin Netanyahu dicht op de hielen zit.

De pogingen door de Khazarianen om Noord Korea te gebruiken om een Derde Wereldoorlog te beginnen falen ook. Vorige week brachten twee senior Japanse politici een geheim bezoek aan de Noord Koreaanse dictator Kim Jong Un om over een topconferentie tussen Donald Trump en de Noord Koreaanse dictator Kim Jong Un te onderhandelen wanneer Trump een bezoek brengt aan Azië in november, dit volgens een bron dicht bij de Japanse Keizerlijke familie.

Deze ontmoeting, als deze al plaats zal vinden (een definitief besluit is hangende) zou waarschijnlijk de weg bereiden voor een vredesovereenkomst net als voor een vereniging van het Koreaanse Schiereiland. Echter, een zelfs nog belangrijkere aankondiging dan dat is misschien ook in de maak. Volgens senior Pentagon en Aziatische Geheime Genootschapbronnen wordt er ook op de hoogste niveaus onderhandeld over het besluit om een de facto Wereldregering aan te stellen. Dit zou niet het Khazariaanse plan zijn voor een totalitaire Nieuwe Wereldorde gecontroleerd bij de Khazariaanse gangsters. In plaats daarvan zou het democratisch opknappen betekenen van de bestaande internationale architectuur zo dat de echte wereldvrede en voorspoed voor het eerst in de geschiedenis mogelijk zou worden.

Henry Kissinger is definitief betrokken bij deze gesprekken, in het geheim heen en weer pendelend tussen China, de VS en elders met een soort van taak op hoog niveau, zijn meerdere bronnen het over eens. Vorige week gaf  het Witte Huis een persboodschap uit nadat Kissinger  een ontmoeting had met Trump voor de derde keer sinds hij president werd. Een deel hiervan klonk (in het gewoonlijke bombastische Kissinger proza) als volgt:

 “Ik ben hier op een moment dat de mogelijkheid om een constructieve, vreedzame wereld orde te bouwen groot is. En de President gaat weg op een reis naar Azië, waarvan ik denk dat het een grote bijdrage zal leveren aan de vooruitgang en aan vrede en voorspoed.”


Bronnen bij het Aziatische geheime genootschap bevestigen dat de Chinese regering ook gesprekken voert over een nieuw wereldsysteem tijdens hun grote congres wat eens in de vijf jaar plaatsvindt,  en wat bijeenkomt op woensdag.

De reden dat dit soort gesprekken op dit moment in de tijd een grote urgentie hebben gekregen is het de facto faillissement van de door de Khazarianen gecontroleerde, tien vierkante mijl grote Washington, D.C. regiem (niet te verwarren met de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika).

De White Dragon Society heeft de Aziaten geadviseerd de Khazarianen niet toe te staan om dreigementen te gebruiken over een totale nucleaire oorlog om geld af te persen dat ze nodig hebben om hun criminele onderneming voort te zetten. Het werd uitgelegd aan hen dat het leger van de VS de Khazarianen nooit zou toestaan om de planeet te vernietigen als het alternatief een plan was om de VS op te ruimen en de criminelen te verwijderen die daar de macht hebben gegrepen.

In ieder geval gaat de verwijdering van de Khazariaanse gangsters uit alle niveaus van de macht binnen de VS verder met een niet te ontkennen snelheid. Het grootste doel is Hollywood. Hier is hoe Pentagon bronnen de actie daar samenvatten.

 “Hollywood bevindt zich onder een globale aanval terwijl de Academie of Motion Picture Arts en Sciences overweldigend stemde om Harvey Weinstein (HW) te verdrijven. In een toevoeging werd de Britse Eerste Minister Theresa May “misschien gedwongen om HW’s Commander of the Order van het Britse Rijk (CBE) in te trekken en [Franse President Emmanuel] Macron ontneemt hem zijn Légion d’Honneur, terwijl de FBI en de New York, London en Franse politie hem op de hielen zitten,” merken de bronnen op.

De publieke beschuldigingen tegen HW hebben “de deur geopend niet alleen voor vrouwen om naar voren te komen, maar ook voor mannen en kinderen die werden betast, verkracht, of gemolesteerd in pedowood,” ze gaan verder. Met andere woorden, de zuivering van Hollywood is nog maar net begonnen.

“Het Joodse privilege is nu voorbij, toen voorkomen werd dat HW vluchtte uit de VS en zijn naamgevende bedrijf moet misschien binnenkort sluiten terwijl belangrijke studio’s, TV netwerken, talentenbureaus, Apple, Amazon, Goldman en hedge fondsen hem toxisch vinden,” drukte een bron het uit.

“De Joodse maffia is uitgerangeerd terwijl de culturele oorlog zich uitbreidt van vals nieuws, naar de NFL, naar Hollywood, naar de Ivy League en naar ieder niveau van de Joodse macht als een inleiding voor massa arrestaties en Globale valuta herstart,” zeggen de bronnen.

Het economische system van de wereld zal toch een soort van herstart moeten doormaken, of wereldleiders het leuk vinden of niet. Zoals vele top experts het hebben uitgedrukt; Westerse financiële markten zijn opgehouden te functioneren als rationele toewijzers van investeringen en in plaats daarvan zijn ze propaganda borden geworden voor het drukken van geld voor centrale banken. Het maakt niet uit hoe vaak de door de Khazarianen gecontroleerde centrale banken in privé bezit proberen de werkelijkheid te ontkennen, de waarheid haalt ze altijd in en een soort van afschuwelijk marktgebeuren is onvermijdelijk, zelfs als het precieze tijdstip niet voorspeld kan worden.

China ervaart ook een vastgoed zeepbel die erger is dan de Japanse zeepbel die barstte in de vroege negentiger jaren. In de top van de Japanse zeepbel, waren huizenprijzen 20 keer de jaarlijkse inkomens. In Chinese steden aan de bovenlaag, zijn prijzen nu 50 tot 100 keer de jaarinkomens, wat in sommige gevallen betekent dat het 200 jaar zou duren om een lening af te betalen zelfs als 50% van het inkomen werd besteed aan hypotheek betalingen. In Japan, vielen de commerciële vastgoed prijzen tot een twintigste van hun zeepbel top. China met zijn stagnerende bevolkingsgroei en enorme toename in nieuwe huisaandelen zal moeten afrekenen met een ergere situatie, of ze dit leuk vinden of niet.


Met andere woorden, er zal een totale herstart nodig zijn van het economische system vergezeld van een jubelfeest—een eenmalige kwijtschelding van schulden en teruggave van tegoeden—om deze situatie te herstellen.

Hoewel, om dit mogelijk te maken, zullen er waarschijnlijk mannen nodig zijn met geweren om de hoogste toplagen van de Khazariaanse maffia controle bij de P2 Vrijmetselarij lodge in Italië en bij de centrale Zionisten in Zug, Zwitserland te verwijderen. Een goede plaats om te beginnen zou de meest zichtbare P2 leider, Paus Francis zijn.

De NSA heeft opnames van voormalig top Jezuïet Peter Hans Kolvenbach die de 11 maart 2011 Fukushima nucleaire en tsunami massa moord gebeurtenis opeist en beweert dat hij Satan was. Als de Paus dit niet openbaar maakt en vergiffenis zoekt voor zijn Kerk, zal hij een medeplichtige zijn aan massa moord. Als zodanig zal er een som op zijn hoofd worden gezet om er zeker van te zijn dat hij gearresteerd wordt en voor het gerecht wordt gedaagd. Beken, Francis

Nu we het over Fukushima hebben, vorige week ontving deze schrijver een bezoek van Hirokatsu Kinoshita, MD PhD, die een kliniek leidt 20- kilometer van de nucleaire plantage in Fukushima. Inoshita, die gespecialiseerd is in kanker, kocht een moderne stralingsdetectie uitrusting en testte systematisch de Fukushima medewerkers na de tsunami en nucleaire gebeurtenis. Hij zegt dat in twee jaar testen hij niet in staat is geweest om enige straling te detecteren of om een persoon te vinden die lijdt aan radioactieve stralingsvergiftiging. Dit past perfect bij het bewijs dat we hebben gegeven aan de juiste autoriteiten, bewijs dat laat zien dat Fukushima werd veroorzaakt door nucleaire apparaten die in de zeebodem werden geboord.

Het betekent ook dat de 190 miljard dollar die de Japanse regering heeft uitgegeven “om straling op te ruimen” in werkelijkheid werd gebruikt als deel van een enorme omkoopsom campagne van de Khazariaanse bende om zijn marionetten aan de macht te houden in Japan. Dit kan niet door gaan zonder gevolgen.

Een vriendelijke herinnering dat de strijdkrachten die aandringen op een einde aan de macht voor de satanische Khazariaanse overheersers een enorme macht bezitten, werd vorige week gegeven in de vorm van een aantal aardbevingen op het Eiland La Palma in de Atlantische Oceaan. Wanneer aardbevingen een verschuiving van rotsen veroorzaken in de Oceaan bij La Palma, zal een 100 meter tsnunami golf de Oost Kust van de VS raken en de Zuid Kust van Europa.


Deze zelfde strijdkrachten demonstreerden in 2013 ook dat ze de macht hebben om hemelse objecten opnieuw naar de aarde te richten met de vooraf aangekondigde Chelyabinsk meteoor. De NSA heeft de relevante opname van de waarschuwing die gegeven werd aan de Gnostische Illuminatie vooraf aan de gebeurtenis.


In een laatste notitie, leden van de Russische speciale strijdkrachten namen contact op met de White Dragon Society om ze te informeren dat ze een tactisch nucleair wapen hadden gebruikt om in Accra, Ghana, een illegaal laboratorium voor het ontwikkelen van nucleaire wapens op te blazen. Deze gebeurtenis werd verslagen in wereld media als een “petroleum opslagplaats die ontplofte.”Vertaling: Lia