Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 oktober 2017

Benjamin Fulford: Mogelijke Aankomende False Flags, Crisis Acteur Werving & Brieven aan de Redacteur / Benjamin Fulford - 19 oktober 2017

Mogelijke Aankomende False Flags, Crisis Acteur Werving & Brieven aan de Redacteur 
Benjamin Fulford - 19 oktober 2017

(Benjamin Fulford) Informatie bijgedragen door lezers:

De pizzagate onderzoekers vonden bij toeval iets echt verdachts op twitter.


Werving van crisisacteurs voor een ramp gepland voor 31 /10  -  02 / 11 in Oklahoma City.


Ook was er een verdachte craigslist advertentie gerelateerd aan de geplande actie door Antifa op 14/11. Orangeburg gebied.Brieven aan de Redacteur:

Hallo benjamin

Ik ben een abonnee en waardeer jouw bijdrage aan de huidige gebeurtenissen. Ik ben echter somber dat vandaag voor de 2e keer in een korte periode .. je hebt gezien om citaten uit bronnen te gebruiken die de term "joods" gebruiken op een manier die onjuist en brandend lijkt. Ik weet dat er inderdaad een joodse maffia is. Maar er is ook een Italiaanse mafia .. en hun gedrag wordt niet gebonden aan hun religie.

Ik waardeer, bijvoorbeeld,  jouw gebruik van de term Khazarianen.

Ja ik ben joods ... een waarheidszoeker. Erg ongelukkig met zionisme .. de situatie in Israël, de behandeling van Palestijnen en de rationalisering van dergelijke behandeling. Ik ben het ermee eens dat de cabal en heel zijn mechanisme moet worden geëlimineerd.


Ik ben erg blij dat de pedofiele en de seksuele beest nachtmerrie wordt onthuld.

Maar alleen omdat zogenaamde Joodse namen zo gemakkelijk herkenbaar zijn ... is het  belangrijk om de oppervlakkige conclusie te weerstaan dat het hebben van een Joodse naam deel uitmaakt van het ware probleem; laten we dat oplossen door de ware wortels van deze ziekte te vinden en onze wereld te veranderen om die ziekte achter ons te laten.

Ik waardeer jouw gebruik van de term "pseudo-joods" ook.

Dank je voor je overweging.

Beste,

Fulford's Reactie:

Hallo

Allereerst begrijp alsjeblieft dat de moeder van mijn moeder joods was en mijn vaders moeder joods is, technisch gezien heeft mij dat ook Joods gemaakt, hoewel ik het woord Jood, dat in de 17e eeuw werd gecreëerd, niet leuk vindt. Mijn familie werd nooit beheerst door de Torah of Talmud, maar waren atheïsten en dus gedwongen om in de Getto's te leven om te kunnen overleven.

Hoe dan ook, de reden dat "Joods" verscheen in die context in mijn verslag, was omdat het in een citaat stond en ik voelde het als belangrijk om de gedachten van deze bron aan de lezers over te brengen.

Ik heb herhaaldelijk uitgelegd dat het antisemitisch zou zijn (Semiet is ook een problematische term omdat het ook Arabieren omvat) en alleen omdat de meeste leden van de Mafia Italiaans zijn, betekent dat nog niet dat de meeste Italianen Mafiosi zijn. Op dezelfde manier zijn, terwijl joodse gangsters allemaal joods zijn, de meeste Joden nog geen gangsters.

Vertrouw me, er is geen manier dat we zullen toestaan om onschuldige mensen pijn te doen door de acties van een paar hoog niveau criminelen.

Met vriendelijke groet,

Benjamin Fulford


Hoi Ben,

Dring je er nog steeds op aan dat er een coalitie tussen Rusland en de VS is die vecht tegen ISIS in Syrië? Elk serieus nieuwsbericht spreekt over de oorlogsmisdaden die de VS in Syrië heeft gepleegd. Neem gewoon de recente bombardementen van Rakka en de moord op vele onschuldige burgers. Of nieuws dat beweert dat de Amerikanen senior ISIS-leiders redden en ze 's nachts samen met hun families weghalen uit Deir es Zor. Of de Russische generaal Asapov die vermoord wordt door de Amerikaanse speznas. Er is niet zoiets als een Russisch-Amerikaanse coalitie in het Midden-Oosten geweest, tenzij je het feit accepteert dat het Amerikaanse leger verdeeld is in de goede jongens en de slechte jongens wat extreem gevaarlijk is. Wat zeg jij?

Vriendelijke groet,

Vlad

Fulford's Reactie:

Hallo Vlad,

Het is een trieste waarheid dat de westerse huurlegers werken voor oliemaatschappijen en de zionisten zeer slechte dingen hebben gedaan in Syrië en de regio. Het feit is dat de VS failliet is en olie moet blijven stelen om te kunnen overleven.

De mensen aan de top van het Amerikaanse leger proberen nu naar mijn mening het juiste te doen en zij zijn tenminste vastbesloten om de Khazarianen geen 3e wereldoorlog te laten beginnen.

Het Amerikaanse leger vertelde me dat ze een overeenkomst hadden die de zone van invloed van Rusland zou moeten zijn ten westen van de Eufraat en de Amerikaanse zone ten oosten van de Eufraat. Ik denk dat ze voelen dat de Russen die deal hebben verbroken toen ze het Oosten van de rivier overkwamen. Het is echter ook een feit dat de Amerikanen het internationaal recht breken door überhaupt in Syrië te zijn.

Ik denk dat er een grote bijeenkomst nodig zal zijn om eens en altijd te bepalen hoe de olie en het gas in de regio te verdelen. Natuurlijk moet de schurkenstaat Israël worden gedwongen hun plannen op te geven om een groter Israël te creëren en in plaats daarvan te doen wat de internationale samenleving hun heeft gevraagd sinds 1967 en dat is om een permanente vredesovereenkomst met de Palestijnen te bereiken.

Met vriendelijke groet,

Benjamin Fulford


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl