Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 2 oktober 2017

Ashtar On The Road: Moeder Maria: Het is niet ver meer op onze Weg naar Vreugde!!! / 26 september 2017 /Susan Leland


Moeder Maria:
Het is niet ver meer op onze Weg naar Vreugde!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
26 september 2017 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, mijn zeer geliefde kinderen! Ik zie jullie nog steeds als mijn kinderen omdat er niemand specialer in het hart van een moeder is dan haar kind. Dus open ik mijn armen voor ieder van jullie om jullie te knuffelen, vreugde met jullie te hebben en, bovenal, gewoon van jullie te houden omdat moeders dit doen!!!

Ik dien als symbool van het moederschap voor de hele planeet Aarde en verder; de waarheid mag gekend worden. Maar voor nu spreek ik alleen over deze wereld. Ik weet dat sommigen van jullie nog steeds worstelen, mijn kinderen, en ik wil dat jullie weten dat ik bij jullie ben, wat er ook in jullie individuele levens aan de hand kan zijn. Ik bied jullie mijn kracht aan, mijn liefde, om dat op te tillen zodat wij verder kunnen gaan op onze prachtige weg die wij verkozen hebben om samen te bewandelen.


Ja, er zijn uitdagingen, blokkades en plaatsen van – laten wij zeggen, hardheid – waar het moeilijk is om door te gaan, maar ondanks dat zijn jullie doorgegaan, ieder van jullie. Terwijl het niet in mij zit om trots van de ego-soort uit te drukken, kan ik desondanks de Vreugde uitdrukken die ik in mijn eigen wezen voel als jullie voortgaan op je weg!

Wij moeten nog een stukje gaan, maar niet zo ver meer en HET IS AAN JULLIE OM DE GODDELIJKE SCHEPPERS TE ZIJN WAAR ASHTAR OVER HEEFT GESPROKEN* EN JEZELF VOLLEDIGE KENNIS TE BEZORGEN OVER WIE JULLIE WERKELIJK ZIJN EN VAN DE MACHT DIE JULLIE BIINENIN JULLIE GODDELIJKE WEZENS HEBBEN!!!

Zie je, de kinderen van vandaag – de zeer jonge kinderen – kennen deze macht. Zij voelen die in zichzelf en zij gebruiken die. Het is voor hen even natuurlijk als ademhalen! Maar de meesten van jullie moeten dit voor jezelf nog helemaal leren kennen, het laten bloeien en voort laten schijnen in de totaliteit van jullie wezens.

En dus ben ik hier om jullie te bemoedigen. Neem mijn hand, als jullie willen, en laten wij de Liefde die jullie zijn uitdrukken, de Vreugde die jullie voor de wereld zijn en, natuurlijk, voornamelijk de wereld verlichten door jullie aanwezigheid.

Wij bewandelen deze weg dus samen en het is een vreugdevolle weg! Zoals ik al heb gezegd is er nog een stukje te gaan, maar niet veel meer. Jullie zullen alle beloningen hebben die jullie jezelf hebben voorgesteld op deze weg, degene die ik zojuist heb genoemd en nog vele andere – Vreugde zonder einde, de opwinding van kinderen, de energie – ongebreidelde energie – de nieuwsgierigheid om nieuwe plaatsen te ontdekken, nieuwe concepten.

Sommigen van jullie willen misschien zelf een bepaalde training krijgen. O, ja, sommigen van jullie gaan misschien terug voor een opfriscursus op de school van het Ashtar Commando. Anderen willen zich vertrouwd maken met de Hoger Dimensionale technologie die hier op de planeet Aarde aanwezig is maar grotendeels voor jullie verborgen wordt gehouden. Dit alles, en meer, staat voor jullie ter beschikking, lieve kinderen, en het is met de vreugde van een moeder dat ik toekijk als jullie in de rondte dansen en deelnemen aan de manier van leven waarvoor jullie hier zijn gekomen om die te helpen tot stand te brengen – en bovenal om jullie te laten genieten!

Zegeningen voor jullie, zeer geliefde kinderen, en weet dat wij altijd samen zijn  in de Eenheid van Liefde. Sta mij toe, als jullie willen, om aanwezig te zijn in jullie harten want jullie zijn zeker aanwezig in mijn hart.

Ik houd meer van jullie dan jullie kunnen bevatten en verder dan wat dan ook kan uitdrukken!
En zo is het.

Namaste!

*  Ashtar's Audio Message: https://fccdl.in/wj7OvVZ94

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, September 26, 2017. www.AshtarontheRoad.com  

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.