Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 oktober 2017

Arcturiaanse Update met Sue en Shawnna deel 2 - JULLIE ZIJN NIET ALLEEN / 05-10-2017 / via Sue Lie & Shawnna

JULLIE ZIJN NIET ALLEEN
Arcturiaanse Update - Deel 2
 Shawnna, Sue en de Arcturianen via Sue Lie
 05-10-2017  


(De Arcturianen zeiden wat verbazende dingen, bekijk het alstublieft)


ARCTURIANEN: Wanneer de mensheid in staat is om te accepteren dat zij NIET de meest geëvolueerde soorten zijn,  hun arrogantie, wat meestal een vermomming is voor angst, zal genoeg verminderen zodat wij in staat zullen zijn om hen te laten zien dat zij gereed zijn om zich te verplaatsen naar dat volgende stadium van de evolutie.

De mensheid zal ook hun gereedheid (bereidwilligheid) onthullen door het laten zien en door het delen van hun open harten en heldere geesten, welke hun in staat stellen om waar te nemen en om te communiceren met een hogere frequentie van de werkelijkheid. De mensheid zal dan in staat zijn “om erin te geloven”, evenals “om in verbinding te staan met” hun eigen hogere expressies welke resoneren met de hogere dimensies.

Met andere woorden, zodra de mensen zich realiseren dat zij NIET de meest geëvolueerde wezens zijn, zullen zij in staat zijn op hun bewustzijn te openen voor Hogere Wezens, welke vaak hun eigen Hogere ZELF zijn.


Het is een aangeboren vermogen van de mensheid om in staat te zijn om te identificeren, evenals om te resoneren met een hogere dimensie.
Wanneer mensen zich dit aangeboren vermogen hebben herinnerd, zullen zij in staat zijn om te resoneren met en het bewust ervaren van, twee realiteiten  tegelijk.

Zodra de mensen zich herinneren dat zij in staat zijn om te resoneren met vele verschillende werkelijkheden binnenin hetzelfde NU, zullen zij meer in staat zijn om het feit te accepteren dat er Hogere Wezens zijn die vaak hogere expressies van hun eigen menselijke zelf zijn. Deze Hogere Wezens resoneren met de vijfde dimensie en verdere werelden zoals Venus, Arcturus, de Pleiadianen en Andromeda.

Er zijn ook Hogere Dimensionale Wezens, zoals Engelen, Aartsengelen, Elohim en Geascendeerde Meester die bereid en gereed zijn elke mens te helpen die bereid is om te ervaren en verwerken hun terugkeer naar hun eigen Hogere ZELF.

Wanneer jullie, de mensheid, deze Hogere Wezens aanroepen, aanspreken en de Hogere Frequenties van de werkelijkheid, creëren jullie eigenlijk een open portaal waardoor deze Hogere Wezens, Hogere Frequenties en Hogere Concepten kunnen reizen door dat portaal in/naar ieder persoon zijn bewustzijn.

Omdat iedere mens is gemaakt van dezelfde Aarde, Lucht, Vuur en Water als de planeet, dient elke mens als een portaal in het lichaam van Gaia.
Door het openen van het portaal van hun Kroonchakra en door de hogere frequenties van werkelijkheid toe te staan om te reizen door hun Kundalini, naar hun Basis Chakra, naar beneden in jullie benen, in jullie voeten en in/naar de kern van Gaia.

Wij willen dat jullie allemaal weten dat ieder mens in staat is om te dienen als een open portaal waardoor jullie ook jullie bewustzijn kunnen sturen OMHOOG in/naar jullie Vijfdimensionale ZELF.

Voel jullie vijfdimensionale ZELF en verder als JULLIE…..
Voel jullie vijfdimensionale ZELF op een Sterrenschip….
Voel jullie vijfdimensionale ZELF in jullie Thuiswereld…..
Voel jullie persoonlijke zelf die momenteel wandelt op en over de Aarde….
Voel hoe ALLE van deze versies van JULLIE expressies zijn van jullie vijfdimensionale ZELF…..

Wij vragen jullie nu om bewust te zijn dat er meer en meer Vijfdimensionale Wezens zijn die aan het wandelen zijn op de Aarde binnen jullie NU.
De reden dat zij wandelen op de Aarde is omdat, wanneer de geaarde mensen zich volledig herinneren hoe zich te openen en hoe te activeren hun Vijfdimensionale perspectieven, zullen zij zien dat er Galactischen met Lichtlichamen vlak naast hen lopen, vlak naast hen staan en vlak naast hen zitten.

Dan zullen zij zich realiseren dat zij niet in staat zullen zijn om ENIGE twijfel te hebben dat zij NIET alleen zijn.

Gaia en Gaia’s zusters in de Pleiadianen zullen niet toestaan de vernietiging van de planeet Gaia.

De vernietiging van de planeet Aarde is niet toegestaan.

En, al de andere planeten, die levende wezens zijn, evenals de wezens die deze planeten bewonen, zullen hun onvoorwaardelijke liefde en assistentie sturen naar hun lieve zuster Gaia.

Er zijn ook vele wezens, Aardebewoners, Pleiadianen, Arcturianen, Andromedeanen, Tau Cretans, Venusianen en vele meer, die allemaal vertegenwoordigd zijn op de inter-dimensionale Sterrenschepen.

Nu de meeste van deze Sterrenschepen resoneren nog steeds met de Vijfde Dimensie. Daarvoor, is het alleen wanneer jullie bewustzijn resoneert met de Vijfde Dimensie dat jullie, de geaarde mensen, in staat zullen zijn om de vijfdimensionale fenomenen van de Vijfde Dimensionale Schepen en de Vijf Dimensionale Wezens die NU te midden van jullie lopen, waar te nemen.

Shaw: Wat een prachtige erkenning dat wij niet alleen zijn, dat er een grote reünie voor de boeg is en dat gebeurt NU! Zoals jullie hebben vermeld, wanneer we notitie nemen van degenen om ons heen, dan kunnen we deze aanwezigheid aanvoelen in ons dagelijkse, fysieke leven.
Wij zullen in staat zijn om in de rondte te kijken en te denken” Ooh, dat is een Galactische persoon, zich verbergend, nee zich niet verbergend, maar een mens verpersoonlijkend.” Ik kan het zeggen of vertellen, wij kunnen het zeggen of vertellen. Wij kunnen het aanvoelen.

Wat een prachtig geschenk om een Hogere Begeleiding om ons heen te hebben en is dit niet de perfecte tijd om deze belangrijke waarheid te brengen aan de mensheid, zodat wij hun hoop kunnen geven?
Kijk naar wat er aan het gebeuren is in de wereld. Als ieder persoon wist wat de waarheid was, wat er werkelijk is en wie onze Galactische Familie werkelijk is, zou de reünie ogenblikkelijk onze werkelijkheid veranderen.

Arct: Ja, dat zou het en het zal de werkelijkheid veranderen in een handomdraai. En jullie, lieve mensen, zijn dichterbij dan jullie je realiseren, omdat jullie allemaal zijn binnen de donkerste nacht.
De Verenigde Staten welke altijd bedoeld waren om het breekpunt te zijn voor de landingen, zijn in de donkerste nacht voor de dageraad.
Zelfs de protectoraten van de Verenigde Staten zijn in de donkerste nacht voor de dageraad. Dus vele van de burgers, de dieren, de planten, de lucht, het water en het licht hebben geleden binnen deze donkerste nacht.

Wij wensen dat jullie allemaal weten dat jullie in de nacht allemaal komen naar de Sterrenschepen en jullie zijn allemaal in staat om te komen in de speciale kamers van Heling.

Hebben jullie ooit een uitdagende dag gehad en uiteindelijk vielen jullie in slaap, hoewel jullie je vreselijk voelden.
En toen, toen jullie wakker werden, voelden jullie je geweldig?
Wel gefeliciteerd, jullie namen een trip omhoog naar de Schepen en jullie moesten gaan in een van die prachtige type bedachtige structuren, waar jullie liggen op dit prachtige bed en een ‘koepel’ komt over jullie heen en dan vallen jullie in een diepe, diepe slaap.

 En dan, zal jullie bewustzijn omhoog reizen naar de reünie met jullie Hogere Dimensionale Zelf, voor sommige de hele weg omhoog naar jullie Twaalfde Dimensionale Zelf. Hoe ver jullie gaan hangt af van hoe ver jullie in staat zullen zijn om jullie bewustzijn uit te breiden en dan komen jullie terug. Wanneer jullie reis eindigt, opent de koepel over het “bed” en zijn jullie prima. Jullie zijn geheeld!

Nu, er zijn er vele, vele uitvindingen die op jullie planeet zijn, NU, die een enorm verschil kunnen uitmaken in jullie vermogen om Gaia terug te brengen naar Haar mooie, kalme zelf. Maar deze uitvindingen zijn allen (veel) tegengehouden door egoïstische leiders die een ‘geknakt’ land willen dat makkelijker is om te controleren.

Daarvoor is het aan de dagelijkse mensen van jullie dagelijkse leven, om zich te verenigen en te zeggen, “Nee, wij willen deze uitvindingen. Wij willen deze prachtige dingen die al zijn uitgevonden!” Maar de Illuminati heeft ze verborgen en hebben jullie niet toegestaan om baat te hebben bij deze prachtige uitvindingen, zoals sommige van de dingen die Tesla creëerde.

Wij spreken over deze waarheden tot jullie allemaal omdat wij willen dat jullie weten dat de driedimensionale wereld van opstaan, naar het werk gaan, de kinderen ophalen, terugkomen, avondeten maken, het avondeten gebruiken, is mooi en zelfs prachtig, maar dat is niet alles wat er is.
Er is iets veel meer. Iets, veel, veel meer!

Shaw: Wat als ieder van ons afstemt op onze missie en voor onszelf ontdekt wat meer betekent voor ons, omdat het uniek is voor ieder persoon? Overweeg dit als jullie actieve oproep. Omdat wij nu allemaal worden geroepen om nu  over te gaan tot actie en om bij te dragen om al waar we over hebben gesproken te brengen in de verlichting van al van de mensheid.

Deze waarheid, deze gelijkheid en deze technologie is van ONS en wij hebben een recht om het aan te nemen en te gebruiken om de mensheid te transformeren omdat wij het verdienen en het is de tijd!

Wij gaan niet langer deze onderdrukking toestaan, want het is onze tijd om te gedijen!

Arct: Ja, het is de tijd voor de mensheid om wel te varen. MAAR, maar de mensheid moet voor zichzelf opkomen. Wanneer jullie komen op de kruising waar jullie je verenigen met elkaar en standhouden VOOR JULLIE ZELF, zullen jullie in staat zijn om al jullie chakra’s te activeren en jullie te bewegen naar jullie vier Dimensionale Zelf!

Dan, zullen jullie in staat zijn om jullie lichaam toe te staan om geboorte te geven aan/in/naar jullie Vijfdimensionale Lichtlichaam.

Aanvankelijk, kan jullie menselijke waarneming deze verschuiving niet waarnemen. Jullie menselijke waarneming kan enkel jullie zelf zien omdat iedere frequentie van bewustzijn, een frequentie van waarneming handhaaft.
Daarvoor, totdat jullie frequentie van bewustzijn resoneert met de vijfde dimensie, kunnen jullie niet in staat zijn om de Vijfde Dimensie waar te nemen. Maar jullie KUNNEN het je voorstellen…….

                        En “verbeeldingskracht is Vijfdimensionale gedachte!”

Jullie kunnen niet in staat zijn om jullie eigen Lichtlichaam waar te nemen, welke vele van jullie al hebben ontwaakt en leven er al in, en, in feite, gebruiken het op een dagelijkse manier. Maar denk aan de moed, de moed dat zelfs zonder de kennis dat jullie beschermd en begeleid zijn door jullie eigen Vijfdimensionale Multidimensionale Lichtlichaam, komen jullie nog steeds vooruit.

Jullie denken nog steeds aan Gaia, jullie denken nog steeds aan mensen, jullie denken nog steeds aan de planten, jullie denken nog steeds aan de dieren. Dit is waarom Gaia aan het ascenderen is, omdat de mensen op Gaia zo moedig zijn.

Hoewel zo vele van jullie volledig onbewust zijn van jullie eigen Hogere Frequenties, vinden jullie hoe dan ook de moed om te handelen alsof jullie weten over deze Hogere Frequenties. En het is dat ‘handelen of optreden alsof’ dat de sleutel is.

Het is veel als het leren van een dans. Als jullie brein bezig is in plaats van gewoon jullie voeten, kunnen jullie zeggen ‘oh, ik zou het op die manier moeten doen. Oh, ik deed het op die manier. Nee, ik deed het verkeerd. Oh, wat zei zij?’

Wel, jullie gaan dit nooit leren omdat jullie twijfel hebben. Maar wanneer jullie je gewoon ontspannen en jullie voeten vertrouwen, zullen jullie ondervinden, dat jullie eigenlijk die dans aan het doen zijn.
Het is hetzelfde met alles van de werkelijkheid.

Als jullie jezelf gewoon toe kunnen staan om jullie Hogere Frequentie van Zelf te zijn, kunnen jullie heel verrast zijn over wat jullie ervaren, evenals hoe deze ervaringen diepgaand jullie veranderen.
Maar, herinner dat jullie niet heel de tijd jullie Hogere Frequentie van Zelf gaan zijn.

Om jullie vijfdimensionale bewustzijn te brengen, over te brengen in jullie dagelijkse leven, moeten jullie mediteren en jullie moeten iets gaan doen waar jullie van houden, of tekenen, of rennen, of wandelen, of dansen, of luisteren naar muziek, om in staat te zijn om naar een diepere staat van meditatie en hogere staten van bewustzijn te bewegen.

Maar wanneer jullie je kunnen herinneren dat “JULLIE” binnenin jullie hebben, wanneer jullie in de rij staan bij de supermarkt, zittend in de stoel bij de tandarts, tijdens het helpen van de kinderen met huiswerk, rijdend in het verkeer etc. etc. etc. dan zullen jullie beginnen te LEVEN vijfdimensionaal.
Alle van deze driedimensionale taken, zijn gewoon een deel van de Grote Illusie die jullie MOETEN leven gedurende dit nu!
Echter wanneer jullie je beginnen te realiseren en om en te identificeren een illusie als een illusie, zullen jullie geleidelijk, beetje bij beetje, uit die illusie stappen en stappen in die Hogere Frequentie van werkelijkheid.

Shaw: De kracht van het hebben van deze dagelijkse verbinding en die herkenning dat jullie niet alleen zijn, dat jullie altijd begeleid zijn door jullie Hogere Zelf  ZAL jullie verhouding met de werkelijkheid veranderen.

Wanneer jullie een bekrachtigde intentie instellen en jullie dag beginnen met het wandelen met jullie Hogere Zelf, wandelen met Gaia, vragend aan Haar om met jullie te wandelen, zullen jullie verbonden worden met jullie Zelf en met Gaia. Dan weten jullie dat jullie beslissingen zullen nemen iedere dag, moment voor moment, door het beheren van jullie emoties en het instellen van de hoogste intenties voor de dag. Dan, op een dag, zal dat jullie nieuwe leven worden, als het al niet zo is.

Wat een prachtige manier om bij te dragen, om die verbinding aan te spreken en de ervaring van de Ziel! Wij zijn hier eerder geweest, wij hebben dit eerder gedaan. Dit is niet nieuw voor ons, wij zijn ontdekkingsreizigers, wij laten een weg oplaaien. Zoals jullie zeiden, het is gewoon een andere dans die we aan het leren zijn. Daarom, ga met de stroom mee. Dan zullen we allemaal verzamelen en de grote victorie vieren die komend is.

Arct: Ja, het is seconde voor seconde, minuut voor minuut, uur voor uur, dag voor dag het op de juiste manier pasmaken (schaalverdeling) en dit weer herverdelen op schaalniveau terug naar jullie Multidimensionale Bewustzijn. Jullie Multidimensionale Bewustzijn is JULLIE, is JIJ, jullie hebben het nooit verloren, jij hebt het nooit verloren, maar het is wel vergeten.

Het komen in deze Derde Dimensie en door al de uitdagingen heengaan en de ontberingen van een Driedimensionale werkelijkheid heeft vele van onze Geliefden kandidaten gemaakt om een aardevoertuig aan te nemen, om hun ware Zelf te vergeten en om te vervallen in de illusie van het zijn van “gewoon een Driedimensionaal mens.”

Nu zijn jullie een Driedimensionaal mens, maar dat is NIET “gewoon een mens.” Jullie zijn een Multidimensionaal wezen en wij nodigen jullie nu allemaal uit om een moment te nemen om:

                        Jullie fysieke ogen te sluiten……
                    En om jullie aura rondom jullie lichaam te voelen….

Voel (aan) dat zodra jullie dit doen, jullie automatisch jullie wervelkolom rechten, dat jullie kunnen voelen dat de Kundalini op en neer aan het bewegen is in jullie wervelkolom.

Vandaar, dat jullie automatisch jullie voeten op de vloer zetten omdat jullie weten dat met deze graad van kracht, jullie je zeker willen stellen dat jullie geaard zijn en dat jullie deze kracht delen met Gaia!

Misschien, voelen jullie een zoemen of gonzen in jullie hoofd of voelen jullie een kietelen boven jullie Kroonchakra of jullie kunnen een interessante sensatie voelen in jullie Derde Oog.

Heel vaak, zouden jullie kunnen zien Violet Licht, wat de hoogste frequentie is van Licht. Het is het Violette Licht dat jullie meeneemt naar de volgende octaaf van het Licht.

Wij herinneren jullie er allemaal aan dat alles Licht is. Het is gewoon dat dat Licht een Driedimensionale dichtheid (aan/vast)houdt, het makkelijk is om te vergeten dat het Licht is.

Dan blijkt het te worden verdichte aarde, vloeibaar water, een bewolkte lucht en/of een aansporen van de synaptische kruisingen/verbindingen binnenin jullie lichaam. Maar zoals dit gebeurt op een Driedimensionaal niveau, gebeurt dit ook helemaal naar boven naar jullie vijfdimensionale ZELF.

Ter afsluiting, zouden wij jullie willen uitnodigen allemaal om jullie portaal waar te nemen, het portaal die jullie aan het maken zijn (geweest). Het portaal waardoor jullie in staat zijn om jullie bewustzijn uit te breiden om volledig te herinneren dat jullie een Multidimensionaal Wezen zijn en om innig/strikt persoonlijk jullie Vijfdimensionale lichaam van Licht te ervaren.

Er kan veel oefening voor nodig zijn, omdat jullie veel incarnaties hebben gehad die jullie hebben verteld, ‘oh, jullie zijn gewoon een mens.’

En zo zeggen wij tegen jullie allemaal, heb geduld met jullie zelf. Voor heel veel incarnaties, hebben jullie alleen maar kunnen waarnemen, opvatten, leven als een driedimensionaal wezen.

Jullie zijn NU jullie bewustzijn aan het uitbreiden om de waarheid te accepteren, dat JULLIE een Multidimensionaal Wezen zijn in het proces van het uitbreiden verder dan de:
Vierde Dimensionale Frequenties van creativiteit, dromen, stromen, zingen, dansen, genieten…..
In jullie Vijfdimensionale ervaring van het zijn HIER IN HET NU.
En jullie zelf toestaande dit HIER en NU te overdenken.

Voor veel mensen, is hun bewustzijn één plek en hun lichaam een andere.

Daarvoor herinneren wij jullie eraan om jullie bewustzijn in jullie lichaam te trekken.
Begin te leven het HIER en NU daar waar in jullie Driedimensionale Zelf
Dan breidt dit HIER en NU uit naar de creatieve daden en handelingen van jullie Vierdimensionale Zelf….

Dan als jullie binnen glippen in jullie meditaties, dromen, verbeeldingen en Hogere Creativiteit, voel dat jullie Zelf, jullie Lichtlichaam Zelf, is HIER in het NU.

Zegeningen voor jullie allemaal!

Shawnna zou jij iets willen zeggen ter afsluiting?

Shaw: Ja, ik wil gewoon dank jullie wel zeggen, voor jullie begeleiding vandaag. Wij waarderen al de inspanningen van iedereen van jullie.
Wat jullie hebben gedaan, wat jullie zullen doen en wat jullie Hogere Zelf aan het doen is om al het leven op Gaia te assisteren.

Al jullie bijdragen worden erkend. Wij zijn dankbaar voor iedere ons van inspanning die jullie steken in jullie uitbreiding naar een Hogere Staat van bewustzijn. Ieder van jullie die bijdraagt aan dit proces helpt op een samenstellende manier.

Het is een verbazende uitbreiding van het Licht en van de mensheid die ieder van jullie opwacht. Dus blijf sterk, verbonden, hou jullie hoofd hoog en laten wij dit samen doen omdat

                                               jullie niet alleen zijn.
                        Wij allemaal hebben belangrijk werk te doen.

Nogmaals, dank jullie wel ieder van jullie voor luisteren of lezen en voor het bijdragen op de manier die jullie hebben en die jullie willen.

Arct: Dank jullie wel. Wij zijn zo blij dat jullie je verenigen met ons. Zegeningen aan jullie allemaal.

Shaw: Dank jullie wel.

(Alstublieft deel dit bericht met anderen)


Vertaald voor wakkeremensen door Anja