Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 9 oktober 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / zondag 8 oktober 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
zondag 8 oktober 2017Er is een doordringende overtuiging dat plezier hebben onbelangrijk is of als laatste in je leven moet komen. Beste, niets kan verder van de waarheid zijn! Plezier hebben is een hoogvibrerende manier van zelfexpressie. Het is een activiteit die licht is, een geschenk, blij en vol dankbaarheid is - alle verlichte kenmerkend! Het lachen dat met plezier komt, is ook een ongelooflijk efficiënte manier van energetisch loslaten en transmutatie, die alleen jullie en de planeet dient.

Plezier hebben is een onderontwikkelde vaardigheid in een groot aantal verlichte mensen. We willen dat jullie begrijpen dat het veilig is voor jou om plezier te hebben, en om het in jouw leven meer prioriteit te geven. In feite, als je begint met de energetische voordelen te overwegen en hoe te omarmen, brengen jullie meer balans en tevredenheid in jullie levens, terwijl het jullie nog steeds in staat stelt dienstbaar te zijn, jullie zullen zien waarom we het sterk aanbevelen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl