Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 19 oktober 2017

Aafke Douma en Rob Heiligers Het mysterie van de Bosnische Piramides

Aafke Douma en Rob Heiligers 
   Het mysterie van de Bosnische Piramides
http://www.natuurlijkcentrumbewustzijnenbloei.nl/bosnische%20piramide%20energie.php
Laat je verwonderen! Mediamieke ervaringen rond de piramides in Bosnië.
Tijdens deze interactieve lezing zullen Aafke Douma en Rob Heiligers uit Groningen verhalen over de inspirerende reizen die ze maakten naar de Bosnische 'Vallei van de Piramides', nabij Sarajevo. Ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs meer dan 220 m hoog, veel hoger dan die in Egypte. En nee, er hebben daar nooit farao's gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit? 

Naast een inleiding over de piramides en het vertonen van foto's en filmpjes maken ze in geleide meditaties de verfijnde piramide-energieën voelbaar.  Zien, horen, voelen, weten… 

Wil je ook meer weten over deze wonderlijke plek? Reis je deze avond mee? Mysterie en gezond verstand hand in hand! 

Ontdekker (in 2005) dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides.

De lucht daar, 300 m diep onder de grond, is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben.