Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 13 oktober 2017

AA MICHAEL BOODSCHAP / 7 oktober 2017 / Tetsiea Blijham


AA MICHAEL BOODSCHAP
7 oktober 2017 / Tetsiea Blijham

Welkom. Welkom kind van het Licht. Ik ben Michaël. Welkom in mijn Veld, welkom in mijn frequenties, welkom in mijn Licht. Welkom in mijn Kracht vooral ook. de afgelopen maanden ben jij uitgedaagd om echt in je Kracht te gaan staan om echt jouw waarheid te zeggen vanuit jouw autonomie en jouw authenticiteit je leven te leiden. Dit was een test. Een test, eigenlijk van je Ziel. Een test als het ware om te kijken, ben jij bereid. Ben jij bereid om volgende stappen te zetten in je leven? Ben jij bereid om het jezelf ongemakkelijk te maken in je leven. Ben jij bereid om verder te kijken dan je gewoonlijk durfde te kijken. En weet dat je het gedaan hebt, dat je het kunt.

- Tetsiea

Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html