Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 11 oktober 2017

AA MICHAEL BOODSCHAP 3 oktober 2017 / Tetsiea Blijham


AA MICHAEL BOODSCHAP
3 oktober 2017 / Tetsiea Blijham

In dit leven maak jij, ben jij, wordt jij al duizend keer meer Bewust dan dat jij een aantal levens geleden kon worden en bent geworden. Door het openen van de Kristallijnen Velden, door jouw Veld te openen kom jij in die nieuwe Stroom, in nieuwe frequenties, waardoor jou leven geleidt wordt vanuit je Ziel, vanuit jouw Kracht, vanuit je Power, vanuit wat jij te brengen hebt. Dit kan ik niet vaak genoeg zeggen. Want velen van jullie vergeten dat, door de omstandigheden die jij hebt in je leven. Kind van Licht, de omstandigheden die jij hebt zij, en dit is vaak moeilijk te horen, zijn met opzet zo gecreëerd, zodat jij de uitdaging aan zou gaan om je omstandigheden te overwinnen. Waarom anders heb je dit op de bordje.

- Tetsiea

Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html