Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 oktober 2017

AA MICHAEL BOODSCHAP / 15 oktober 2017/ Tetsiea / Blijham


AA MICHAEL BOODSCHAP
15 oktober 2017/ Tetsiea / Blijham

Je ziel wil zich graag verbinden met het licht, met jouw kern. Maar je ego vindt het vaak nog moeilijk. En vooral de mensen om je heen vinden dat moeilijk. Omdat jij zo aan het groeien bent. Omdat jouw frequentie zo aan het verhogen is, raken sommige met jou, energetisch de band kwijt. Mijn lieve lichtkind, dat is onvermijdelijk. Maar weet wel dat het ook anderen oproept om zelf ook te kunnen groeien. Je hoeft die ander niet daarop te wijzen. De ander gaat vanuit zichzelf wel mee, of niet.  Maar laat dit jou niet remmen, niet stoppen. Jouw licht is nodig. Jouw openheid, jouw geopende zielsfrequentie is nodig. Voor het bewustmaken van de rest van de mensheid. 

- Tetsiea


Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html

Straal je Licht uit, zet het neer, manifesteer je op de aarde.