Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 4 september 2017

St. Germaine's Violette Vlam, de IK BEN: Die Alle Valse Rasters Elimineert /September 2, 2017 By Kathleen Mary Willis

St. Germaine's Violette Vlam, de IK BEN: Die Alle Valse Rasters Elimineert
September 2, 2017 By Kathleen Mary Willis

Elke dag zeggen we zinnen tot onszelf die niet van liefde zijn.

Deze zinnen zijn in de vroege kindertijd gecreëerd gedurende situaties welke we als traumatisch aanvoelen.

We herhalen deze zinnen opnieuw en opnieuw. Ze worden de verankerde overtuigingen, de valse rasters en onze kernproblemen waar we onbewust werkelijkheid mee creëren.

De valse rasters en onze kernproblemen zijn niet van de waarheid; ze zijn niet van liefde.

In deze tijd van Ascensie op Aarde kunnen we de valse rasters, de verankerde overtuigingen begrijpen en elimineren, zodat onze kernproblemen, mentale / emotionele constructies, transformeren.

We kunnen dit doen met de alchemische eigenschappen
van St. Germaine's Violette Vlam
en het kennen van de IK BEN.

***
In dit artikel zal ik de valse rasters bespreken.

Van een traumatisch incident in de vroege kindertijd, in het algemeen een incident, kunnen we een driehoek van overtuigingen vormen, drie overtuigingen verbonden met de originele driehoek van moeder-vader-kind, dat "God straft."

Deze verankerde overtuigingen creëren voortdurend, onderdrukking, zelfwreedheid, angst, afscheiding, zorgen, gebroken vertrouwen, twijfel, nutteloosheid, gebrek en beperking, herhaling van patronen van lichamelijk lijden, letsel, ziekte, en gebrek.

Hier zijn enkele voorbeelden van deze kleine zinnen die valse rasters of verankerde overtuigingen worden genoemd:

'Ik ben niet geliefd'

'Ik ben alleen'

'Niemand kan me horen'

De sleutel hier is om extreem op de hoogte te zijn van deze zinnen die we hebben gecreëerd toen we jong waren - we herhalen ze heel onbewust - om een notitieboekje/laptop bij de hand te houden en elke keer dat we het onszelf horen zeggen, het op te schrijven.
***
Wij kunnen onszelf veranderen en bekrachtigen met St. Germaine's Toorts van de Violette Vlam, de IK BEN, door het elimineren van de valse rasters.

De IK BEN kan op deze manier worden gebruikt:

'Ik ben niet geliefd', word IK BEN Geliefd

'Ik ben alleen' wordt IK BEN EEN

'Niemand kan me horen', word IK BEN Gehoord

Wij zijn er om velen te helpen weten dat God Liefde is, en niet straft.

Wij elimineren deze oude zinnen

door het herhalen van de IK BEN zinnen. . .

op een laptop, of op een whiteboard.

Schrijf ze met behulp
van de Violette Vlam in de lucht!We zijn de nieuwe frequentie, degenen die weten, hier om de frequentie van het collectief te verhogen.
***
St. Germain, via Linda Dillon, kanaal voor de Raad van Liefde, vertelt ons dat Moeder's Tsunami van Liefde ons ook opheft tot een frequentie van weten, naar hogere dimensionale manieren van zijn:

"Als er èèn verklaring van de Moeder's Tsunami van Liefde was, afgezien van het reinigingsaspect, is het echt het water. Denk eraan als hydro-elektrische kracht die je frequentie verhoogt, waardoor je opgetild wordt naar een trilling en een frequentie waar je het veld kunt overstijgen, en in die overstijging moet je ergens heen gaan. "(1)

Verankerd in ons hart, in hart-weten - verhogen wij onze frequentie door af te stemmen met de hogere octaaf - uit het slib en puin, de zinnen die we zeggen tegen onszelf zijn niet van liefde:

  "Het is dus alsof jullie een snelle reiniging doen, waar jullie van de puin   loskomen, en jullie voelen je lichter en duidelijker meer harmonieus en   creatiever nadat het slib is weggewerkt - en Ik weet het; Ik heb veel reinigingen gedaan. Dat is wat de stijging in frequentie is."

We verhogen onze frequentie door het puin te verwijderen, het slib, door de valse rasters te elimineren, zodat we niet opnieuw letsel, ziekte,en gebrek creëren.

De valse rasters worden geëlimineerd door te herhalen:

IK BEN Liefde

IK BEN Vertrouwen

IK BEN het Waard

om nooit het verschrikkelijke verleden opnieuw te creëren.


(1) "St. Germaine: We zijn klaar voor die laatste geboorte Duw van Nova Aarde, "gechanneld door Linda Dillon voor de Raad van Liefde, 14 november 2014,                 IK BEN LIEFDE  IK BEN VERTROUWEN
                 IK BEN HET WAARD  IK WORDT GEHOORD
                 IK BEN STROMING  IK BEN OVERVLOED
                 IK BEN HOOP  IK BEN VERANDERING
                 IK EXCUSEER ME  IK BEN WIJSHEID
                 IK BEN VREUGDE  IK BEN VERJONGING
                 IK BEN VERGEVING  IK BEN VERWONDERING
                 IK BEN BALANS  IK BEN SCHOONHEID
                 IK BEN FAMILIE  IK BEN GENADEVertaling: wakkeremensen.blogspot.nl