Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 september 2017

SAUL: Het kennen van jezelf is een belangrijk aspect van jullie ontwakingsproces. / 09/28/2017 door John Smallman


SAUL:
Het kennen van jezelf is een belangrijk aspect van jullie ontwakingsproces.
09/28/2017 door John Smallman

De energie van de Tsunami van Liefde versterkt en intensiveert dagelijks, en velen van jullie kunnen het voelen. Veel anderen, die zeer betrokken blijven bij de 3D-kwesties van het dagelijks leven als mens, zijn zich er ook bewust van en voelen deze energieën, die ze ontwrichtend en verwarrend vinden, omdat ze hun emotionele kwesties aan het oppervlak brengen van hun zintuigen die zij begraven of geweigerd hadden voor een lange tijd. Het is zeer verontrustend voor velen.

Het punt, om wakker te worden, is dat je alles moet loslaten dat niet in overeenstemming is met Liefde - haat, bitterheid, wrok, oordeel, waardeloosheid, enz. Velen zijn geschokt als ze zien hoeveel er in hun individuele bewustzijn omhoog komt. Zij kunnen denken dat het wereld- of persoonlijke gebeurtenissen zijn - politiek, zaken, familie, aardverschuivingen en extreme weersomstandigheden die hun gemoedsrust verstoren, maar eigenlijk zijn het hun eigen onbekende 'dingen' die omhoog komen om erkend te worden, vergeven, en loslaten. En het zal blijven komen tot het losgelaten is. Het loslaten ervan is niet zo moeilijk, het is het erkennen ervan en het bezitten ervan waarin de moeilijkheid ligt. Deze dingen worden begraven omdat mensen het te pijnlijk vinden om ze te erkennen. Roep ons aan in de spirituele rijken om je te helpen met het grote ongemak dat deze opduikende problemen kunnen veroorzaken. Onthoud dat je nooit alleen bent! Afscheiding, zoals de moderne natuurkunde duidelijk heeft aangetoond, is onmogelijk.


De Eenheid die God is, en heel Zijn Goddelijke Creatie, betekent dat je altijd liefdevolle wezens dicht bij je hebt staan om je te helpen en te troosten in momenten van angst of stress. Die wezens, die niet in de vorm zijn, zijn vrij om jou te omarmen en te ondersteunen, ongeacht waar je bent en ongeacht wat je ervaart en ze willen het graag doen. Velen van jullie hebben geliefden - kinderen, kleinkinderen, ouders, grootouders, broers en zussen - voor wie je alles zou doen als ze in nood zijn. Nou, jullie hebben allemaal teams van supporters hier in de spirituele rijken die op dezelfde manier over jou voelen. Jullie zijn allemaal mooie en prachtige wezens van het Licht, kinderen van God, die lijken te zijn ingekapseld in een menselijke vorm en ernstig beperkt zijn door die vorm. En natuurlijk, die vorm is zeer beperkend, maar Jullie zijn dat niet, behalve wanneer jullie je uitsluitend met die menselijke vorm identificeren, zoals zovele doen.

Ga dagelijks naar binnen en communiceert met de Liefde en het Licht dat daar bij je woont, jou helpt om je ervan bewust te worden dat je inderdaad veel meer bent dan je lijkt te zijn wanneer je je menselijk lichaam waarneemt en identificeert. Jullie zijn ENORM, maar opgesloten in een menselijke vorm wat erg moeilijk is voor jullie om te realiseren, te accepteren en te weten, ook al voel je dat je het intellectueel begrijpt.

Het kennen van jezelf is een belangrijk aspect van jullie ontwakingsproces. Niet jullie menselijke identiteit - naam, familie, leeftijd, geslacht, werkplaatsvaardigheid of beroep - maar jullie goddelijke identiteit als Eén met jullie Schepper. En je komt dit te weten door tijd binnenin je te spenderen, je te openen voor de Liefde die daar woont en welk je ware aard is, en door zijn Liefdevolle omarming te accepteren, zonder de zelfverwerping waarmee je je bezighoud als je jezelf ziet als 'niet goed genoeg, waardeloos, een zondaar, een persoon die van niemand, niet eens van God, zou kunnen houden'. Jullie zijn en zullen altijd de geliefde kinderen van God zijn, perfect gecreëerd in Zijn beeld en gelijkenis, en die staat is voor altijd onveranderlijk.

Wat jullie minachten en niet leuk vinden aan jezelf, is jullie egoïstische kant, het deel van jullie dat veroordeelt en dan afkeurt wat het veroordeelt. Maar dat is altijd zelfoordeel, ook al wordt het vermomd door geprojecteerd te worden op een ander die jullie als verkeerd, slecht of misdragen zien als gevolg van de normen die jullie zelf hebben ingesteld als de juiste manier om te leven en gedragen. Standaarden die, zoals jullie ze zien, altijd tekortschieten. En die perceptie is vaak zo pijnlijk dat jullie het begraven of ontkennen en vervolgens jullie perceptie naar buiten richt om anderen te beoordelen en te veroordelen, die alleen maar reflecties zijn van wat je niet leuk vindt aan of haat van jezelf.

Vanwege jullie ernstig beperkte vaardigheden als mensen, en de daaruit voortvloeiende negatieve zelfoordelen die jullie over jezelf maken, lijden jullie! Alstublieft, ik vraag jullie, wees vriendelijk en liefdevol voor jezelf. Jullie weten, diep van binnen, dat jullie Eén zijn met De Bron, en dat jullie daarom een eeuwig wezen van Licht en Liefde zijn. Wees jezelf, wees de Liefde die jullie zijn, en deel en breid die Liefde uit naar iedereen met wie jullie de hele dag enige vorm van interactie hebben. Juist daarom hebben jullie ervoor gekozen om als mens op Aarde te zijn in deze tijd van schijnbaar onophoudelijk conflict, pijn en lijden.

Jullie zijn Liefde, ieder van jullie, en jullie zijn op Aarde om Liefde in actie in elk moment te demonstreren, want wanneer jullie een groot effect hebben op niet alleen diegene die jullie kennen, liefhebben, ontmoeten, aan denken en mee communiceren zelfs voor het kortste moment, maar ook voor de gehele mensheid, die iedereen essentieel bijstaan in het ontwakingsproces. Jullie zijn zeer nodig om de Tsunami van Liefde te delen en uit te breiden, dat de goddelijke Moeder opwekte om de mensheid terug naar Huis te brengen door te ontwaken uit de illusie en die door de eeuwen heen zoveel pijn en lijden heeft veroorzaakt voor de gehele mensheid.

Sta jullie egoïstische personages niet toe jullie te overtuigen dat je niets kunt doen, dat jullie je tijd verspillen, dat jullie ondoeltreffend zijn, want dat is gewoon niet waar. Als de goddelijke kinderen van jullie eeuwige liefhebbende Vader, is het effect dat jullie hebben enorm! Vergeet niet dat jullie weten dat het waar is - hoe kan het anders zijn? - en blijf de intentie vasthouden om elke dag alleen liefdevol te zijn waar jullie ook zijn en wat jullie ook doen. Jullie inzet voor deze goddelijk ingestelde taak is absoluut noodzakelijk. Jullie brengen de mensheid uit de nachtmerrie, die de illusie is, en naar Huis naar de Werkelijkheid, waar jullie allemaal opnieuw de absolute vreugde zullen ervaren om permanent in de liefdevolle Aanwezigheid van jullie Vader te zijn, waarvan de Liefde voor jullie geen grenzen kent.

Verplicht jullie zelf om Liefdevol te zijn! Kom tot leven en wordt wakker met het wonder van Echt zijn, dat jullie Eén zijn, dat jullie niet afgescheiden zijn, maar onafscheidelijk en dat jullie totaal de vrede en onvermoeide tevredenheid van het leven genieten, dat, zoals jullie goed weten, de natuurlijke en de eeuwige staat van jullie leven is.

Met heel veel liefde, Saul.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl