Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 september 2017

Portal 2012: Korte Situatie Update / Donderdag 28 september 2017


Portal 2012:
Korte Situatie Update
Donderdag 28 september 2017

Anomalie geassocieerd met de Zwarte Steen is verwijderd.

Wat resteert zijn de overblijfselen van de Yaldabaoth plasma entiteit met plasma toplet bommen en plasma anomalie die ermee verbonden zijn, en een paar meer plasma parasitaire entiteiten die tot nu toe in het lichaam van Yaldabaoth werden verborgen en nu wat meer actief worden als Yaldabaoth meer en meer wordt verzwakt. Al deze entiteiten zijn ook vol van plasma toplet bommen en plasma anomalie.


Ik noem hier twee van deze plasmoide entiteiten en ze zullen precies op dezelfde manier opgeruimd worden als Yaldabaoth en worden verwijderd.

De eerste is een wormachtige entiteit die via het Congo-portaal geteleporteert is van het Rigel-ster-systeem tussen 1996 en 1999. Deze entiteit probeert de oppervlaktebevolking van het Licht af te snijden, het probeert de spirituele groei en het ascensieproces te onderdrukken. Deze entiteit draagt de overgrote meerderheid van alle nog bestaande geavanceerde plasma scalaire wapens in zijn lichaam en gebruikt een geavanceerd fuzzy logic computer programma om die wapens te besturen om Lichtwerkers en Lichtstrijders zoveel mogelijk te onderdrukken. Het verwijderen van deze entiteit is nu top prioriteit voor de Lichtkrachten.


Om jullie geheugen op te frissen, zijn dit omstandigheden die verband houden met de komst van deze entiteit op planeet Aarde:


De tweede entiteit is een minder krachtige wormachtige entiteit die tussen december 2004 en juni 2007 naar de Aarde is geteleporteerd. Deze entiteit probeert de aanwezigheid van de Godin en de Godin mysteries te onderdrukken.

Er zijn ook veel minder plasmoïde parasitaire entiteiten die zijn ontsnapt naar de Aarde tijdens de zuivering van het plasma van het Zonnestelsel in de jaren tussen 2001 en 2017.


Als jullie je ertoe geleid voelen, kunnen jullie de volgende meditatie gebruiken om te helpen met het oplossen van alle plasmoide entiteiten en topletbommen die daarmee samenhangen:


Of je kunt de Lichtkrachten helpen door deel te nemen aan meditaties die hier worden vermeld:


Als er in de toekomst meditaties van planetary belang zijn, zullen ze direct op dit blog worden aangekondigd.

Ondertussen is er veel vooruitgang in soft Disclosure over het leven op Mars:
En over toekomstige kolonies op de Maan en Mars:


We zullen deze update afsluiten met een beetje inspiratie:Overwinning van het Licht


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl