Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 28 september 2017

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt? [Deel I] 4e deel / by David Wilcock / September 23, 2017,

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt?

[ Deel 1] - 4e deel
by David Wilcock / September 23, 2017,

BEGIN BIJ DE GETALLEN

Deze schrijver veronderstelt natuurlijk de buitensporige hogere kosten, simpelweg door de "complexiteit van het gaan naar de maan" - maar veelvoudige insiders hebben hun leven gewaagd om te zeggen dat er veel meer aan de hand is.

Laten we ook niet vergeten dat elke Mercury-missile een raket nodig heeft die gelanceerd moet worden. Net als een nucleaire raket, die ook een raket is.

Niettemin kostte een Mercury-raket slechts 265 miljoen per vlucht, terwijl een nucleaire raket vermoedelijk meer dan 805 miljoen per eenheid kost - zoals we hierboven hebben gezegd.

Zodra u het basisontwerp heeft geperfectioneerd, en weet waar u de fossiele materialen moet afvallen, zou het zoveel meer moeten kosten om een ​​nucleaire bom te produceren?