woensdag 27 september 2017

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt? [Deel I/3] by David Wilcock / September 23, 2017,

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt? [Deel I/3] 
by David Wilcock / September 23, 2017,


De eerste persoon die wijdverspreide publieke aandacht besteedde aan de omvang van het probleem van Pentagon-verspilling was Ernest Fitzgerald, een luchtmacht adjunct voor managementsystemen.

In de late jaren 1960 strijdde hij om grote kostenoverschrijdingen op Lockheed's C-5A-transportvliegtuigen maar buiten te brengen. Hij heeft zijn baan geriskeerd, en werd uiteindelijk ontslagen 7), voor het naar buiten brengen van $ 2 miljard 8) aan overmatige uitgave op een vliegtuig [in de late jaren 1960].

Het C-5A-fiasco 9), gecombineerd met de financiële problemen van Lockheed met zijn L-1011-vliegtuigproject, leidde het bedrijf naar de ‘Congres-hoed’ voor het ter beschikking stellen van een $ 250 miljoen overheids uitkoop (bailout).

Lockheed beweert 10) in een tijd geteste lobbytechniek die sindsdien door wapenmakers is gebruikt, dat zou het de leninggaranties niet worden gegeven, dit 34.000 banen in 35 staten zou kosten, terwijl het Pentagon het vermogen om zich voor te bereiden op de volgende oorlog, zou ondermijnen, wat het ook zou zijn.

Meer lezen >>>