Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 25 september 2017

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt? [Deel I/2] September 23, 2017,

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt? [deel 1/2] 
by David Wilcock / September 23, 2017,


TOEGEGEVEN,  HET IS MOEILIJK TE DOORGRONDEN

Het SSP-verhaal is zo ver verwijderd van de conventionele realiteit dat het bijna onmogelijk lijkt om iets voor te stellen dat ooit algemene, publieke kennis wordt.

Hoe dan ook, iemand die traditionele UFO kennis heeft bestudeerd, heeft gehoord dat de Amerikaanse regering sinds de Roswell Crash van 1947 voertuigen heeft gekregen met interstellaire reismogelijkheden.

Bovendien wordt algemeen beschouwd dat deze vaartuigen "omgekeerd ontwikkeld" zijn, wat leidde tot het opbouwen van werkmodellen met onze eigen technologie.

Het wordt door de meest openstaande onderzoekers algemeen aanvaard dat zulke exotische vliegtuigen in bases zoals 'Area 51' zijn getest en soms in onze luchtruim worden gezien.