Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 september 2017

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. September uitgave-extra / 23 september 2017


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
September uitgave-extra
23 september 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ontdek Wetenschap & Spiritualiteit in Glorieus Vancouver!!

VIJF van de wereld-top-pioniers in wetenschap en spiritualiteit, de helderste geesten, auteurs en leraren – allemaal op een plaats!

Groetjes, Henk! 

Op deze dag van gladde verkooppraatjes kan het bovenstaande alleen maar klinken als nog een slogan om jullie naar onze conferentie te laten kijken.

Wat ik jullie wil vertellen is een basis-waarheid: Vijf van deze pioniers op hetzelfde podium kan mogelijk NOOIT MEER GEBEUREN!!!

GREGG BRADEN - BRUCE LIPTON
JOE DISPENZA - LYNNE McTAGGART
LEE CARROLL & KRYON

Wij hebben echt een grote slag geslagen toen wij besloten om een speciale conferentie te beleggen voor Wetenschap en Spiritualiteit. Een jaar of zo geleden gingen wij kijken naar wie wij wilden hebben en wij konden niet geloven dat al deze vier zeer gewilde, top-bovennatuurlijke sprekers feitelijk tegelijkertijd beschikbaar waren.

Dus….Elan en ik vroegen ons af ….. ”Welke twee zullen wij uitnodigen” Wij begrepen het beiden op hetzelfde moment:  “Laten wij hen alle vier uitnodigen. Het zou een conferentie gaan worden die je eens in je leven zou meemaken.”  Dit deden wij dus!