Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 11 september 2017

Live Kryon Channeling 183: Van het Duister naar het Licht gaan. 4 / 24 juni 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 11 september 2017

Live Kryon Channeling 183:
Van het Duister naar het Licht gaan. 4
Deze live channeling werd gehouden in Buffalo, New York.
24 juni 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 11 september 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 Het drama ongedaan maken

Laat mij jullie een ander voorbeeld geven: Lieve mensen, sommigen van jullie hebben vrienden, familie en collega’s op het werk die jullie moeilijk om je heen kunnen hebben. Steeds als jullie daar komen is er drama. Het doet pijn in je hart. Soms maakt het jullie bang om daar te zijn en jullie worden er altijd moe van. Het is niet iets dat jullie kunnen veranderen. Het is de natuur van het duister.

Ik wil jullie iets vertellen dat ik nog nooit heb gezegd. Er zijn hier twee soorten situaties en twee soorten antwoorden op dit soort zaken. De ene is het doorgaan van drama. Als dit het geval is waar jullie nu leven, oude zielen, zou het jullie dienen om een weg te zoeken die uit het drama vandaan gaat, wat dit voor jullie ook moge betekenen. Neem afstand van het drama en als jullie merken dat jullie daardoor langer gaan leven komt er licht binnen en zullen jullie vaker gaan lachen.

Lichtwerkers, luister naar mij. Oude zielen, luister naar mij. Ga weg van het drama. Ga niet steeds naar een plaats waar steeds maar weer dramatische dingen gebeuren terwijl jullie daar zitten en dit zijn gang laten gaan. Als jullie er niet mee om kunnen gaan, als jullie het niet kunnen veranderen, ga er dan vandaan. Waarom zouden jullie je ophouden in een giftige omgeving? Waarom zouden jullie doorgaan met het verteren van dingen die jullie zullen doden? Waarom zouden jullie dus in het drama blijven zitten?