Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 13 september 2017

Lichtmeesters Sananda Boodschap / september 2017 / Tetsiea Blijham


LICHTMEESTERS SANANDA BOODSCHAP
september 2017 / Tetsiea Blijham

Welkom. Welkom kind van Licht. Ik ben Sananda. Ik ben de Master die gaat over de Gouden Straal en de Gouden Straal die opent je Ziel. Die laat jou weer herinneren, dat jij een Ziel bent. Dat jouw Ziel, dat jij als Oude Ziel, een Oude Ziel bent. Een Oude Ziel die al zoveel levens geleefd heeft, zoveel leed ook doorstaan heeft. Maar die al die levens geleefd heeft om weer terug te kunnen komen naar het Licht. Al die angsten doorstaan heeft, al die negativiteit doorstaan heeft. Om weer in het Licht te kunnen leven. Maar door het Pad dat jij gegaan bent, draag jij nu de nieuwste frequenties. Opent zich jouw Licht. En is het voor jou vaak confronterend deze tijd. Want jouw Ego wil vaak nog in de lage frequenties leven. En je Ziel roept steeds harder.

Confrontatie is tussen je Ego en je Ziel. Tussen het loslaten van Aardse vastigheid, oude angst en blokkades. En het volledig mee te gaan in de Stroom. Kind van Licht, al weken lang, voor sommigen vier maanden tot twee weken, tot twee maanden, ben ik bij je om je te leiden op je Pad. De heftigheid die je ervaart op je Pad, de uitdagingen, de boosheid van mensen om je heen kan vaak beangstigend zijn. maar is ook een teken dat jouw Ziel aan het groeien is. En dat jouw Ziel, dat je frequentie zich aan het verhogen is. Waardoor het af en toe wrikt met anderen, met wie het nooit wrikten.


Sommigen van jullie zijn zo aan het groeien, dat je in angst gaat leven, van is dit wel het Licht wat ik ervaar? Is dit niet vals Licht, zoals jullie dat noemen. Kind van Licht, dat is allemaal geschoond. Stap volledig in het vertrouwen. Stap volledig in de frequenties van je Ziel. Laat je ook leiden door ons. Verbindt je met ons. Verbindt je met anderen die ook de nieuwe frequenties dragen, maar ook met ons. Want wij leiden je op je Pad in die Nieuwe Wereld. De Shifts zijn zo aan het gebeuren. Dat jij nu, als je in de Shifts komt, door de Shifts heen bent in nieuwe frequenties komt. Waardoor je vanuit Overgave, vanuit Licht het Verlangen van je Ziel, wat al zo lang gemanifesteerd wil worden, kunt volgen. Dat kun je alleen doen, maar als jij je verbindt met anderen, die ook in het Hoge Veld werken, kom je thuis. Terwijl je hier op de Aarde bent en voelt en weet dat jij manifesteert en uitdraagt wat de bedoeling is. Want jullie dragen allemaal de zaden of de Vonken die jullie ervaren op dit moment als Parelmoer. En dat mag verbonden worden en uitgedragen worden. 

En als jij je Opent voor het Licht. Voor de Liefde en het Licht. En gaat leven in Liefde en Licht, Opent zich die Parelmoer Energie voor anderen. Het vraagt vaak een eerste stap. Een eerste stap waar jij geen eerste stap hebt gezet. En die stap kan confronterend zijn en uitdagend zijn. Maar het is een stap in de Nieuwe Wereld in de Wereld van het Licht. In de Wereld van het leven vanuit je Ziel. Dat is mijn Gouden Straal. En daar ondersteun ik je in, daar zijn wij voor.

Ik ben Sananda en dit is mijn boodschap

- Tetsiea Blijham

Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html