Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 september 2017

LICHTMEESTERS BOODSCHAP VAN DE METATRON /18 september 2017 / Tetsiea Blijham

LICHTMEESTERS BOODSCHAP VAN DE METATRON
18 september 2017 / Tetsiea Blijham


Welkom. Welkom in mijn Licht. Ik ben de Hoge Engel Metatron of de Metatron. De versnelling van de Aarde, is een versnelling die op gang gebracht is, door het grote aantal Oude Zielen geïncarneerd in de belangrijke tijd. Op dit belangrijke moment in de tijd. Het Bewustwordingsproces, het Ascentieproces van de Aarde brengt ook Het Geheel verder. Het hele Ascentieproces van de Kosmos. 

Als jij denkt dat wie jij bent en wat jij doet op dit belangrijke moment in de tijd, dat dit niet bijdraagt aan anderen, dat het niet bijdraagt aan Het Geheel, dan heb jij niet door wie jij bent. Dan heb jij niet door hoe gegroeid en hoe ontwikkeld jij bent. En hoe open jij bent en hoe open jij kunt staan voor de Kosmische frequenties, voor de verbinding met boven. En hoe jij een kanaal kunt zijn voor de hoogste Kosmische frequenties naar de Aarde toe. En dat is alleen al door te leven. Want het komt toch wel door je heen en bij je langs en door jou, naar de Aarde en naar de mensheid.

- Tetsiea

Resoneert deze boodschap met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html