Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 27 september 2017

LICHTMEESTERS BOODSCHAP / 17 september 2017/ Tetsiea Blijham

LICHTMEESTERS BOODSCHAP
17 september 2017/ Tetsiea Blijham


Sinds het begin van dit leven, van deze incarnatie begeleiden wij jou al en leiden wij jou al. Als klein kind had jij al contact met ons. Als klein kind had jij al contact met de Lichtfrequentie. Later ben je dat vergeten. Dat is het spel dat jullie spelen. Vergeten dat jij verbonden bent met het Licht. Dat jij Licht bent. Zodat jij in deze incarnatie terug kunt keren naar het Licht. Al vanaf je vroege jeugd, heb jij verbinding gehad met de Lichtfrequenties. Maar hebt veel ervaringen gehad, waardoor zicht dat Veld gesloten heeft voor jou. Velen van jullie hebben hele heftige levens gehad, met veel Karma, veel pijn en angst. Maar weet, dat al die pijn en al die angst ook nut hebben gehad. Want het heeft je geleerd om dit te verwerken. En terug te keren naar het Licht.

- Tetsiea

Resoneert deze boodschap met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html