Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 september 2017

LICHTMEESTERS BOODSCHAP / 14 september 2017 / Tetsiea Blijham


LICHTMEESTERS BOODSCHAP
14 september 2017 / Tetsiea Blijham

De energie van de Aarde, het Kristallijnen Veld in de Aarde is enorm aan het veranderen, aan het verhogen. Waardoor de gronding ook niet meer als gronding voelt. Waardoor het lichaam van een mens heel onrustig is. Dus het onrustige slapen komt hiervan. Jullie zijn heel sterk aan het afstemmen op de Kristallen in de Aarde. Dit is ook aangestuurd door het Kristallijnen Veld, het Kosmische Veld wat aan het openen is, de poorten die geopend zijn, openen weer de Kristallen, openen weer jullie. En zo is het Proces sterk aan het versnellen. Belangrijk hierbij is om te blijven afstemmen. En belangrijk is om steeds meer onze boodschappen te leren ontvangen. En in onze frequenties te gaan leven. Met dat wat je neerzet op de Aarde. En daar vandaan neer te zetten op de Aarde wat jou roept. Wat jouw bijdrage is.

- Tetsiea
                                        
Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html